reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

No tak, w przychodni może być wiele bakterii :tak: podmyć się, oddać pierwszy sik i dopiero do pojemniczka :-D Oby wyszły lepsze, a czujesz się ok?

reklama
Groszq, Emilchen, Hexanka, Agus123, Nulini , Agulqa, Nieobecna gratuluję serdecznie. Ale się cieszę. Trochę mnie nie było i wszystkie wizyty udane. Oby tak dalej.

Ja kiedyś zaniosłam siuśki do innej przychodni niż zwykle. Do tej mojej zanosiłam w takim jałowym, dużym pojemniku. A w tamtej przychodni kazali mi przelać mocz do ich małego pojemniczka (który leżał sobie na korytarzu i każdy mógł go sobie macać). Nie chcecie wiedzieć ile syfu mi wtedy wyszło po badaniu, mimo, że jak się później okazało wszystko było ok.

NIEOBECNA - o o właśnie taki pojemniczek dostałam ...

MEGAMI - no właśnie czuje się dobrze żadnych pieczeń swędzeń itp

myślę że to winna źle oddanej próbki no nic zobaczę jutro :-)

Wracam od lekarza, moje wyniki przyszly I wyszlo mi ze mam nadczynnosc tarczycy. Nigdy nie mialam problemow z tarczyca. Dziewczyny, miala jtoras z Was z tym do czynienia?

Dawaj no tu te wyniki :-) Powiem Ci tak, dobrze rozpoznać choroby tarczycy wcale nie jest tak łatwo i ciężko trafić na rozsądnego endokrynologa. Jeśli rzeczywiście coś jest na rzeczy to trzeba będzie poszukać dobrego lekarza i on wdroży leczenie ;-)

Edit. To raczej nie nadczynność, przy niej tsh jest znacznie podniesione ;) pewnie niedoczynność, ale trzeba zrobić komplet badać (tsh, ft3, ft4 - raniutko i na czczo). Samo tsh nie jest miarodajne w ciąży i ogólnie z resztą też. Ale rzeczywiście jest za wysokie.

Zapomniałam, że ty w UK, mam nadzieje, że możecie tam zrobić odpowiednie badania, a masz jakieś skierowanie do specjalisty itd?

Ostatnia edycja:
reklama
Lekarz powiedzial zeby po czekac jakie's 4 TYG bo moze samo przejsc, podobno to moze miec zwiaxek z mdlosciami, wymiotami itp. Mam jeszcze jakis inny test wykonac I potem sie zobaczy.

Do góry