• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Ja też miałam dwa razy hbs robione. Raz na początku ciąży i teraz (wczoraj na wizycie wyniki mialam). Więc może jednak robi się dwa razy. Pewnie jak zawsze wszystko zależy od lekarza.

Ech to skoro miałyście powtórki z tych badań to moja na pewno też jeszcze je zleci, a tak się cieszyłam, że teraz to już mnie ominą te wszystkie kiły :-p na tokso kazała mi robić w każdym trymestrze :baffled:
Teraz miałam mieć tego paciorkowca, bo wyszedł mi już dodatni jakoś w 16 tc? i nie był wtedy leczony, bo ja w życiu nie miałam posiewu bez niego więc podejrzewam to nosicielstwo :confused2: Ale tak sobie myślę, czy wynik będzie miarodajny skoro właśnie skończyłam antybiotyk??

Moje dziecko chyba cały czas już główką w dół, skoro wypycha się i kopie u góry...

Wyniki hemoglobiny itp. mnie jakoś nie przerażają, miałam i mam lekką anemię, ale to chyba aż takie groźne nie jest... u mnie to odwieczny temat płytek :sorry2:

Ja nie pamiętam czy z Tymkiem mialam 2 razy hbs, bo też do konca nie bylo wiadomo czy bede miec cc czy uda sie sn.
Chyba, ze robili mi jak juz bylam w szpitalu i gin zadecydowala o cc

reklama
ja na hbs mialam robione raz w 2 trym. i z tego co wiem to koniec tego.. w ogole mialam tylko2 razy badanie na krew i mocz, nie liczac prob watrobowych, a na paciorkowca mam miec pobierany wymaz za tydz..

co do hemoglobiny to ja zawsze mialam duza i w ciazy rowniez:tak: na pocz mialam 14,2 a pod koniec wrzesnia mialam 13,7:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry