• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Licja, gratuluję udanej wizyty. Ja mam miesiączki bardzo nie regularne więc sugeruję się tylko terminem z 1 Usg. Też musiałabym się wybrać do położnej środowiskowej, ale jakoś mi tam nie po drodze.

Stokrotka
, trzymam kciuki za wizytę. Pamiętaj, że Gin przyjmuje panie w każdym wieku, więc pewnie żadnym zarostem nie będziesz wstanie zadziwić :-)

reklama
Agulqa wedlug suwaczka mamy ten sam tydzien i dzien:tak: a na GBS ja mialam pobierane wczoraj, wiec chyba mozna po 35tc tak jak pisza dziewczyny:tak: a ja tez nie slyszlam, ze mam lezec, bo urodze, ale z tego jak szybko tam moja szyjka sie zmienila to gin twierdzi, ze moge nie dotrzymac;-)

Licja gratuluje:-) ja nie wiem jak to z tymi terminami jest, bo u mnie roznica to 1 dzien, wiec tak naprawde zadna:tak:

Stokrotka trzymam kciuki za Twoje brzuszkowe lasencje:-)

Megami a powiem Ci,że ja też bym nie korzystała,do niczego mi ona nie potrzebna,ale u nas jest tak ,że ona i tak przyjdzie jak zapiszesz dziecko do przychodni :tak: na szczęście tylko raz przyjdzie i kilka razy zadzwoni czy wszystko ok. (tak naprawdę powinna przyjść kilka razy,ale widocznie też jej się nie chce:-pco mi odpowiada )

Gratki wizyt
Do mnie dzwonili ze szpitala ze w pon mam na ten wymaz przyjechac
Pani sie poje.balo i wypisala zle skierowanie...
Teraz pewnie pojade i bede czekad niewiadomo ile.. :-\

U mnie z kolei biorą termin z USG bo okresy miałam nieregularnie i z OM wychodzi niby 29 stycznia ale od pierwszego USG wychodziło wcześniej, na pierwszym w 8tc pokazywał się nawet 19 stycznia ale ostatecznie ustalono 24 stycznia.

Aza- wolę rodzić w Oławie bo szpitale we Wrocławiu jakoś mnie nie przekonują, z kimkolwiek rozmawiam to niezadowolony, pacjenci traktowani przedmiotowo, położne mają Cie w d... Na Kamieńskiego np. jak mają dużo mamuś z noworodkami to kładą Cię na innym oddziale gdzie nie masz dziecka przy sobie itp. A Oława jest lokalnym szpitalem, po remoncie, z dobrym oddziałem noworodkowym i podobno z dobrym personelem. Mam sporo znajomych co tam rodziły i były mega zadowolone.

Ja jak Susel mam termin z usg bo okres bardzo nieregularny:) Ale u mnie na to samo wychodzi bo z OM 21.01, a z usg miedzy 16-24.01 i ustalono 20.01:) Ale dokladną date gin ma wpisac mi w ksiazeczke teraz na wizycie 18.12 wiec w koncu bede wiedziec:p

Licja gratki wizyty. Ja tez mam mega krew:) Musialam nawet fenotyp i miano przeciwcial okreslac. I tak jak ja ma tylko 2%. Tak wiec moze dlatego nigdy nie choruje? Nawet kataru nie mialam przez 30lat:)

Ostatnia edycja:
Aob- gratuluję wizyty

Unita- dla Ciebie też gratki

Licja- gratuluję, super wiadomości. Moja lekarka też się sugeruje terminem z OM, chociaż u mnie się obydwa pokryły.
U nas się nie trzeba zapisywać, szpital po urodzeniu wysyła dane do przychodni i położna wtedy nas odwiedza :)

Ja dziś oddałam krew i mocz, mam nadzieję, że ostatni raz w tej ciąży. Ciekawe jak będzie z moją hemoglobiną czy choć trochę podrosla.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry