reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Agulaq_b rozumiem, że się martwisz. Jutro masz druga wizytę, zobaczysz, że będzie dobrze, zajmą się Tobą lekarze. A lekarz nie powiedział Ci nic więcej? Żadnych konkretów? Przyczyn? Czekamy na wieści a Ty proszę Cię odetchnij trochę.

Mommy ja też nasluchalam się o tym liczeniu ruchów od koleżanek, że trzeba liczyć, wydrukowalam sobie tabelkę, a jak zapytalam polozna to stwierdziła, że to nie ma sensu, że każde dziecko jest inne, ma inne pory na ruch, nie które w dzień śpią a nocą urządzają sobie imprezę a niekoniecznie musimy to czuć, poza tym teraz pod koniec ciąży dzidziuś i tak większość czasu przesypia.

Gratuluję udanych wizyt

Agulqa_b nie denerwuj się bedxie dobrze, jutro wszystko sprawdzą dokładnie i bedzue wiadomo o co chodzi, mi się wydaje ze się ponylili w pomiarach, tym bardziej ze młody może mieć już nisko główkę i nie da pełnego pomiaru wtedy. Nie płacz będzie ok! A gadał coś jeszcze?

Sprite powiedzial najpierw ze jest bardzo maly, ja mowie ze moze to ok bo licze na sn
A on mowi ze jest za maly
I czy mam wypis ze szpitala zeby sprawdzic jaki byl
Mowie ze myslalam dzis o tum ale w koncu nie wzielam
No i dlatego jutro o 8 mam byc w szpitalu
Zrobi ktg i porownw wielkosc
Jak powiedzialam cos o porodzie, juz nie oamietam, to powiedzoal ze nie ma sensu dzis o tym rozmawiac, jak juz to jutro jak przyjedziemy

Doggi ale tu wszystkie pomiary sa za male
Nie tylko glowka

agulqa, no nic nie pozostaje jak czekać do jutra. a ile ogólnie ma wagi? na wypisie masz napisane? albo dziś Ci podał? zresztą na wypisie miałaś jakąs różnice większa między brzuszkiem a główką chyba, co? a teraz niby proporcjonalnie znowu? z mojej strony KCIUKI i pozytywne myśli, bo nic więcej nie mogę.

agulqa, Kochanie, nie płacz, bo to w niczym nie pomoże, a zaszkodzi Robsonkowi!!! Myśl o jutrze, w szpitalu wszystko się okaże, będzie dobrze, bo MUSI!!!

Mój gin też powiedział, że żadne tam liczenie ruchów, bo to tylko stresowanie, mam chociaż raz na godzinę zarejestrować ruchy i gdyby mnie coś niepokoiło, to dopiero się stać czujną, w sensie jeśli Młody się normalnie wierci jak szalony, a nagle słabiej lub wcale...

reklama
Agulqa kochana - nie zamartwiaj się na zapas.
Najważniejsze, że już jutro gin jeszcze raz wszystko sprawdzi.
Wszystko będzie dobrze.:tak:Trzymam kciuki !

Do góry