• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

agulqa kochana jestem z Tobą!!! Będzie dobrze! Ale przeżywam tez jak swój poród prawie...

Ja dzwoniłam na izbę przyjęć, za jakąś godzinę mamy obiad i wyjeżdżamy! Mam stresa jak nie wiem bo nie wiadomo co postanowią lekarze. Będę dawała znać.
Ja się piszę na jutro z porodem, jakby to ode mnie zależało to jak najbardziej! Bo nie chciałabym czekać do terminu.

W sprawie tych prób wątrobowych dzwoniłam wczoraj do lekarki i tak może być, zresztą dzisiaj szpital więc spokojnie.

Dziękuję za wszystkie życzenia urodzinowe, kciuki, modlitwy i ciepłe myśli!!!

Trzymam kciuki za wszystkie razem wzięte i każdą w osobna!

reklama
Ł jest ze mna
Jutro juz wolne zalatwil

Oxy dadza jutro jesli skurcze sie nie zaczna ale juz czuje ze zaczyna sie cos dziac
W sensie pobolewa mnie brzuch itp
Gin mowi ze to dobry znak

No wlasnie moj gin twierdzi tez ze dzisiaj urodze a nie jutro

Ja bede dawac znac jak tylko cos bedzie sie dzialo ;-)
Ale tak jak mowie wszyscy zakladaja ze to dzis ;-)

Na bank dziś przy rozwarciu 1,5 balonik rozrusza akcje raz raz ;) i wtedy będziesz wiedziała o ci chodzi z tym ze nie da się pomylić skurczów porodowych ;)
Obstawiam 22.30 :D

Agulqa bardziej się rano stresowałam Twoją wizytą niż swoją. Dobrze, że gin szybko ogarnął temat i nie zwleka z działaniem. Trzymam kciuki za Ciebie i Roberta. A Ł da sobie radę z ogarnięciem wszystkiego, faceci jak wiedzą, że MUSZĄ to dają radę ze wszystkim.

Emilchen
powodzenia

Ja po wizycie. Wg gina w tym tygodniu raczej rodzić nie powinnam. Mała waży 3400g czyli zapowiada się mniejsza od siostrzyczki..uff. Łożysko 2 stopień, wody płodowe w normie, a Niunia wysoko. GBS pobrany, wizyta 30.12. Chciał się od USG wykręcić, ale poprosiłam o prezent na Gwiazdkę:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry