• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Ta. Jutro mam wstac o 6.00 rano do kąpieli w ich specjalnym plynie i o 7.30 mam byc gotowa i ubrana w szpitalną pizamke:) A chwile po 8.00 ciecie. Tak wiec dzis relaks i stres sobie poszedl bo cisnienie spadlo a jutro rano powtorka z rozrywki:)

No i po wizycie :-) Wszystko jest ok. Mały waży 3,5kg nie spieszy się mu. Szyjka elastyczna, rozwarcie ok 1,5 (więc bez szału ;) ) ale dłłłłuuugaaaa. Masaż szyjki kolejny zaliczony, oj ciężko było do niej się dobrać :-D No i najważniejsze GBS ujemny :-) Wyniki krwi tez poprawione, moczu też super - doktor śmiał się , że mam wyniki jak zdrowy chłop! :-D Zobaczymy dalej co z hemakrotytem(jak na kobietę w ciąży mam za wysoki ale w normie dla "normalnych" ludzi) a hemoglibinka piękna cały czas (13,2). Za tydzień wiadomo wizyta i jeszcze mam umówioną na 26.01 (więc prosze o dopisanie) no chyba , że nie dotrwam ;-) No i jeśli do tego 26 nie urodzę to myślę że zrobimy cc ze względu na wagę jeśli Tygrysiu będzie tak sobie rósł jak rośnie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry