Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tez jestem team termosJa gotowałam wodę "na zapas" i wlewałam do termosu. Dzięki temu: a) zawsze miałam ciepłą wodę pod ręką b) woda zdążyła odstać![]()
A czego tu nie rozumieć? Jak dla mnie to super urządzenie. W termosie zawsze woda albo za gorąca albo za zimna. A w podgrzewaczu zawsze taka sama.Ja tez jestem team termosnie rozumiem filozofii podgrzewacza
Ja zawsze miałam filtrowana wodęCześć dziewczyny
Moja córka jutro kończy 4 miesiące, karmiona jest mlekiem Bebilon Pronutra Advance. Zawsze używałam do przygotowania przegotowanej wody kranowej, jednak dzisiaj zauważyłam że jest ona jakaś mętna. Jaką wodę butelkową polecacie do przygotowywania mleka? Czy trzeba ją dodatkowo gotować, czy wystarczy podgrzać do odpowiedniej temperatury?![]()
Ja bardzo dlugo korzystałam z podgrzewacza. Teraz po porodzie tez zamierzam używać. Probowalam z termosem , ale cos mi nie wychodzilo, potem termos rozwalilamA czego tu nie rozumieć? Jak dla mnie to super urządzenie. W termosie zawsze woda albo za gorąca albo za zimna. A w podgrzewaczu zawsze taka sama.
Nie, dzięki termosowi mogę zrobić SZYBKO mleko z odpowiednią temperaturą dla mojego dziecka. Podgrzewacz to strata czasu. I prądu, jesli ktos jest eko.A czego tu nie rozumieć? Jak dla mnie to super urządzenie. W termosie zawsze woda albo za gorąca albo za zimna. A w podgrzewaczu zawsze taka sama.
Ale to Twoje zdanieNie, dzięki termosowi mogę zrobić SZYBKO mleko z odpowiednią temperaturą dla mojego dziecka. Podgrzewacz to strata czasu. I prądu, jesli ktos jest eko.
Ale to jest tylko Twoje zdanie. Ja zapytałam czego tu nie rozumiesz. Możesz to rowinąć? W termosie na dłuższą metę woda też stygnie zwłaszcza jak mieszasz ją z zimną. Więc w czym podrzewacz jest gorszy poza jedzeniem prądu?Nie, dzięki termosowi mogę zrobić SZYBKO mleko z odpowiednią temperaturą dla mojego dziecka. Podgrzewacz to strata czasu. I prądu, jesli ktos jest eko.