reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wodzisław Śląski

xMartusiax jak przesledzisz watek to przeczytasz ze kilka dziewczyn pytalo o zajecia z maluchami i to niekoniecznie w Wodzislawiu. Z tego co wiem w Wodzislawiu nie ma tego typu zajec.

reklama
SPRZEDAM 3 paczki oryginalnych pampersów (250 szt) rozmiar 2 za 100 zł
Sprzedaję, bo dostaliśmy za dużo a córka już wyrosła z tego rozmiaru.

Sprzedam także pojedyńczo po 35 zł/paczka

Info na prv

Witam!
Bardzo się cieszę, że udało mi odnaleźć taki wątek! Jestem mamą 2,5letniej Zuzanny, która podobnie jak mam, jest spragniona towarzystwa:)
Przeglądając forum zauważyłam, że pilnie potrzebuję tego co Wy - miejsca, zajęć, gdzie można wyjść z małym dzieckiem. I najlepiej gdyby było to w okolicach Rydułtów;)
Jestem ciekawa czy byłyście na jakiś zajęciach organizowanych przez Centrum Twórczego Rozwoju? Nęcą mnie zajęcia adaptacyjne dla maluszków:)
Pozdrawiam Was serdecznie:)

Witam!
Bardzo się cieszę, że udało mi odnaleźć taki wątek! Jestem mamą 2,5letniej Zuzanny, która podobnie jak mam, jest spragniona towarzystwa:)
Przeglądając forum zauważyłam, że pilnie potrzebuję tego co Wy - miejsca, zajęć, gdzie można wyjść z małym dzieckiem. I najlepiej gdyby było to w okolicach Rydułtów;)
Jestem ciekawa czy byłyście na jakiś zajęciach organizowanych przez Centrum Twórczego Rozwoju? Nęcą mnie zajęcia adaptacyjne dla maluszków:)

Witam Rydułtowy i inne mamy z okolic :-) Jestem mama dwuletniej Kingi. Mam pytanko czy są u Nas jakieś zajęcia dla takich maluszków?

pozdrawiam

Halo!
W poniedziałek w salkach przyparafialnych prezentowała się KidsAcademy z zajęciami muzyczno-rytmicznymi. Byłyśmy, potańczyłyśmy i się zapisałyśmy:) Zuza była zachwycona, więc mam nadzieję, że wraz z wiosną w Rydułtowach pojawi się więcej zajęć dla maluszków.

Halo!
W poniedziałek w salkach przyparafialnych prezentowała się KidsAcademy z zajęciami muzyczno-rytmicznymi. Byłyśmy, potańczyłyśmy i się zapisałyśmy:) Zuza była zachwycona, więc mam nadzieję, że wraz z wiosną w Rydułtowach pojawi się więcej zajęć dla maluszków.

Czy to jest na rynku?
Mam też pytanie czy byłyscie kiedyś przy Domku Gościnnym tam obok są też zajęcia dla dzieci?

W pobliżu rynku i szkoły podstawowej nr 1.
Zajęcia są w galerii "Złote Grabie", ale wydaje mi się, że są to zajęcia dla starszych dzieciaków.

Hej!
Nie wiem, czy akurat to by Cię zainteresowało. W Rydułtowach w RCK mają być zajęcia dla maluchów. Ma to nazwę Kreatywna kraina malucha. Zajęcia mają odbywac się w każdy czwartek, nie pamiętam godziny, coś koło 10, 11. W programie mają być zabawy plastyczne, ruchowe, muzyczne, różne edukacyjne. Koszt miesięczny 30 zł. Wygląda to zachęcająco, ale jak jest/będzie faktycznie niestety nie wiem:-(

Witam:)
Nie wiesz czy dalej odbywają się te zajęcia w RCK ?

reklama
Witam!

Hej:) Zajecia w Centrum sie nie odbyly , bo nie bylo zainteresowanych.. Bylismy tez na zajeciach adaptacyjnych , ale nasz maluch wtedy nie mial nawet roku a tam dzieci zostaja same przez kilka godzin. Chodzilismy na zajecia do Rybnika , a teraz znalazlam zajecia muzyczno - ruchowe ( Kreatywka) w Wodzislawiu na Tysiaclecia i wybieramy sie we wtorek.Pozdrawiamy mamy!:-)

Do góry