hej dziewuszki,
panie mój nie pamiętałam już jak może wykończyć połączenie nieżytu nosowogardłowego. myślałam że harakiri popełnię normalnie :/ ja podziwiam jak te małe bąble potrafią mieć humor przy chorobie jeszcze, bo mój jak choruje to i tak biega i szaleć chce, to dla mnie abstrakcja jakaś oO
ale już ok

to jest fajne chorowanie, 2 dni i można żyć

za to tyle przez to gardło zjadłam i miodu wcięłam że dzisiaj na wizycie u ginki chyba mnie przeklnie z powodu wagi

jeszcze tłusty czwartek a potem już grzeczna będę
haha
wege no tak podejrzewałam że dużo sobie nie poużywasz tej wolności ;D tak to jest, jesteśmy naprawdę poważnie uzależnione

tak, no i ja też mam problem nocny z moim bo o ile w dzień kocha wszystkich i może z wszystkimi tak w nocy musi mieć mnie i nie ma zmiłuj. jak przydrepta do nas i zczai że nie ma mnie jeszcze w łóżku jest w stanie skopać tatusia z wściekłości i zrobić histerię na całego aż nie przyjdę. trochę to niepokoi na przyszłość, bo w planach mam raczej spanie w oddzielnym pokoju z maleństwem i nie wiem jak się rozdzielać będę, przychodzić, wymykać .. a Fip potrafi świetnie czuwać, tylko się poruszę już cfaniak wie że chcę podstępem wyemigrować

dziewczyny Wam szkrabki same usypiają u się i potem przesypiają same nocki?
mój usypia u się ale trzeba przy Nim posiedzieć, potulić, czasem to nawet do ponad godziny się przedłuża.. może macie na to jakieś sposoby? żeby tak całuska, bajeczka, tulanko i potem zasypianie samemu?
rilla no to się wybawiliście

i dobrze! ja jestem za tym że /mądrego/ spontana nigdy nie za wiele w życiu i takie przeżycia są najlepsze
także cóż na zakwasy... masz ciało coś chciało, ale jak się wybawiło ^^
zmykam, pochwalę się jeszcze tylko że mój bąbelpo tygodniu na nocniku przeniósł się na ubikację i koniec, chce być dorosły i kropka. i właśnie jak Twój
wioola postanowił że ubierać się będzie sam

oby nie zaczęli ci nasi faceci sami sobie ciuchów jeszcze dobierać, bo jak patrzę co wyrbia trzylatka od siostry to paść można

tego nie, tego nie, dora to już dla dzieciaków, to musi być w takim kolorze a to takim.. obłęd