izabela...
Fanka BB :)
o tym samym pomyślałamMartuś ja miałam ostatnio zielony i bardzo ładnie wygląda :-).
Czerwony jak dla mnie taki oklepany :-(.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o tym samym pomyślałamMartuś ja miałam ostatnio zielony i bardzo ładnie wygląda :-).
Czerwony jak dla mnie taki oklepany :-(.
ja bym wybrała czerwony - może i oklepany ale zarazem uniwersalny, pomarańcz tez mi się podoba ale nie taki blady i zieleń fajna ale akurat nie pistacja
na roczek - może tez jakies fajne ksiązeczki - mnóstwo teraz tego - jest w czym wybierać
na 2 latka - spokojnie jakiś prosty zestaw ciastolinowy może być - na pewno nie na wyrost
Świetne te naczyniaco do tej kuchni jest świetna,ale powiem jedno te naczynia sa zrobione z kijowego tworzywa i po upadku od razu sie rozwalają i rozklejają
a za to polecam taki komplecik Taca z naczyniami - 51 elementów - Sklep z zabawkami dla chłopców i dziewczynek jest rewelacyjny moje dziewczyny maja go juz 10 lat i nic sie z nim nie dzieje
Świetne te naczyniaJuż nie mogę się doczekać jak kupię je Hani
![]()