_karincia_
Fanka BB :)
Wydaje mi się że możnaja mam pytanie bo ja mam spacerowke po starszej czy mozna dokupic pokrowic na nozki?
bo nie kupywalismy... kupilismy tylko plachte przeciwdeszczowa i parasolke
A jakiej firmy masz ten wózek??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wydaje mi się że możnaja mam pytanie bo ja mam spacerowke po starszej czy mozna dokupic pokrowic na nozki?
bo nie kupywalismy... kupilismy tylko plachte przeciwdeszczowa i parasolke
Kupiłam spacerówkę! Na ebayu używaną ale w idealnym stanie , jak sugeruje opis i zdjęcia i to za połowę ceny sklepowej! Ma przyjść jutro albo pojutrze. Już się nie mogę doczekać. Teraz będę próbowała sprzedać wózek Jagody, Może się uda.
A ta spacerówka jest taka: Trzeba zjechać na dół.
Chicco Multiway Pushchair in Lollipop on eBay (end time 08-Mar-10 11:50:46 GMT)
Nie wiedzialam gdzie sie o to spytac wiec pytam sie tu :-)
Dziewczyny powiedzcie mi jak myjecie te siateczki z tego gryzaczka co podaje sie w nim owoce? Po bananie ciezko usunac dokladnie resztki...
Miranda daj koniecznie znać jak się sprawuje bo ja bardzo nim zainteresowana jestem!