reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózeczki, łóżeczka i inne akcesoria :)

reklama
Nie wiedzialam gdzie sie o to spytac wiec pytam sie tu :-)
Dziewczyny powiedzcie mi jak myjecie te siateczki z tego gryzaczka co podaje sie w nim owoce? Po bananie ciezko usunac dokladnie resztki...

Ostatnia edycja:
To prawda trudno domyc - tez mnie to wkurza:/
trzeba trzeć poprostu - no i ta siateczka moja nie jest juz taka bielutka jak na początku - ale płyn do naczyń troche domywa. Później polewam też wrzątkiem.

Kupiłam spacerówkę! Na ebayu używaną ale w idealnym stanie , jak sugeruje opis i zdjęcia i to za połowę ceny sklepowej! Ma przyjść jutro albo pojutrze. Już się nie mogę doczekać. Teraz będę próbowała sprzedać wózek Jagody, Może się uda.
A ta spacerówka jest taka: Trzeba zjechać na dół.
Chicco Multiway Pushchair in Lollipop on eBay (end time 08-Mar-10 11:50:46 GMT)

Gratuluje zakupu. Będziesz na pewno zadowolona. Koleżanka ma taką i uwielbia ją :-)

Nie wiedzialam gdzie sie o to spytac wiec pytam sie tu :-)
Dziewczyny powiedzcie mi jak myjecie te siateczki z tego gryzaczka co podaje sie w nim owoce? Po bananie ciezko usunac dokladnie resztki...

Myje w płynie do naczyń, pocierając tak długo aż będzie czysta. Potem zalewam wrzątkiem. Niestety kolor siateczki też pozostawia wiele do zyczenia :-/

Miranda daj koniecznie znać jak się sprawuje bo ja bardzo nim zainteresowana jestem!

dostałam wózek 5 minut temu, Jagoda jak prawdziwa dama jeździła z pokoju do kuchni, obmacała go ze wszystkich stron i widze ze jej sie podoba.
Prowadzi się świetnie póki co, ma duży kosz na zakupy, super pomyslana folie przeciwdeszczową i śpiworek w komplecie tez ekstra. Dam znać jak się sprawdził po pierwszym spacerze, i wkleję fotke.
Zapomniałam dodać, dobrze się składa z dzieckiem na rekach, rozkłdanie, kwestia wprawy. Jest trochę duży jak na spacerówkę ale w końcu jest pomyslany od urodzenia, wię się składa niemal na płasko.

Ostatnia edycja:
Więc po pierwszym spacerku jestem pod wrażeniem. Wózek super, świetnie wyważony, bardzo zwrotny. Efe, póki co mogę go polecić. Po drodze złapał nas deszcz a ja nie miałam folii, ale jakoś sobie poradziłyśmy, śpiworek jest nieprzemakalny i budka też dość dobrze zachodzi. W między czasie Jagoda zasnęła i położyłam ją na prawie płasko, to też chroni od deszczu:tak:
Wklejam dla porównania zdjęcie ze starym wózkiem, który też nie był zły, tyle że ten jest lepszy!
A i na zdjęciu Jagoda nie leży na ostatnim poziomie oparcia, więc proszę sie nie sugerować!:-D

Załączniki

• DSCF6182..jpg
    DSCF6182..jpg
    34,9 KB · Wyświetleń: 68
  • DSCF6184..jpg
    DSCF6184..jpg
    32,3 KB · Wyświetleń: 68
  • DSCF6176..jpg
    DSCF6176..jpg
    37,4 KB · Wyświetleń: 72
reklama
To i ja się pochwale naszymi nowymi nabytkami. Wózek po 1 spacerze i jak narazie jestem bardzo zadowolona i Zosia też, a kojec rewelacja wreszcie po całym pokoju nie podrózuje:-D

Załączniki

• P3151294..jpg
    P3151294..jpg
    27 KB · Wyświetleń: 60
  • P3151296..jpg
    P3151296..jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 59
  • P3151291..jpg
    P3151291..jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 57
  • P3151295..jpg
    P3151295..jpg