reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wózeczki, łóżeczka i inne akcesoria :)

Kolyska rzecz sliczna ale za dlugo w niej to malenstwo nie polezy i lozeczko i tak bedzie potrzebne. Mati podnosil mi sie jak mial 4 msc a sidal samodzielnie jak mial pol roku, zreszta w tym wieku to czesc dzieci juz pelza albo raczkuje.

reklama
oj dziewczynki nie mam zamiaru kupowac łózeczka,bo ta koyska jest wielkości łóżeczka i może nawet więkasz.no i podnoszone do góry boki ma,ze jak dziecko zacznie wstawać to się je dokręca i nie mam problemu.no i specjalne podkładki aby kołyska nadmiernie się niekołysała.
synek mojej siostry półtora roku w niej spał:)

Dziewczyny to ja mam takie pytanie,no nie znam się i tyle.:zawstydzona/y:
Na początku maluszkowi nie daje się poduszeczki pod główke tylko na płasko się kładzie?Bo moja siostra dawała taką malutka.Na allegro też widziałam takie małe prawie płaskie ale to się chyba nie opłaca kupować?!! Znajoma pod materacyk wsunęła zwinięty ręcznik żeby tylko lekko do góry podnieść główkę.Co myślicie.Jest tu dużo mam to czekam na podpowiedz;-) Dziękuje

Super poduszka KLIN dla niemowlaczków (620111646) - Aukcje internetowe Allegro
NO A TO TA PODUSZKA CO MYŚLICIE??

Na początku maluszkowi nie daje się poduszeczki pod główke tylko na płasko się kładzie?Bo moja siostra dawała taką malutka.Na allegro też widziałam takie małe prawie płaskie ale to się chyba nie opłaca kupować?!! Znajoma pod materacyk wsunęła zwinięty ręcznik żeby tylko lekko do góry podnieść główkę.Co myślicie.Jest tu dużo mam to czekam na podpowiedz;-) Dziękuje

MALINKA ja miałam dla Anielki taka poduszkę - teraz chyba też będę musiała kupić bo gdzieś przesiałam i nie mogę znaleźć. Mi pediatra kazał kupić - żeby dziecko nie leżało na płasko tylko w skosie - mówił, że ewentualnie można położyć ksiażki pod przednie nóżki łóżeczka - nie pamiętam dokładnie po co to -ale chyba miało to związek z ulewaniem

tak mju, ten myk z ksiazkami to wlasnie po to, zeby w razie ulania sie Maluszek mial głowke nieco wyzej :tak:
z reszta, ja tez zamierzam tak wlasnie robic ;-)

a a'propos poscieli, to powoli zaczelam sie rozgladac i chyba natrafilam na cos, na co sie zdecydujemy :-)

~ 7-CZ POŚCIEL 120x90 Z APLIKACJĄ OD MAMO-TATO (618975183) - Aukcje internetowe Allegro
w zieleni lub delikatnej pomaranczy

w prawdzie najbardziej podobaja mi sie te z Drewex'u i Feretti, no ale cena powala na glebe :szok::-D

reklama

my używalismy tej poduszki prawie 2 lata - dopóki Kaol spał w łóżeczku (ale chyba nie od samego początku-nie pamiętam) jak był starszy kładłam na ten klinik tylko tą małą cienką poduszkę z kompletu pościeli dla dzieci (która służyła bardziej do przytulania się), nigdy nie sypiał na większych

Do góry