a my w dalszym ciagu w lesie, jesli chodzi o wybor wozka... wczoraj nawet bylismy w jednym sklepie. Moj maz, ktory do tej pory twierdzil, ze samodzielnie podejmie decyzje o zakupie wozka, troche zmiekl, jak zobaczyl ile rodzajow jest do wyboru i jakie sa ceny. Stwierdzil, ze przy taich kosztach lepiej nie popelnic bledu w wyborze... ha ha
A te ktore mi sie podobaja, sa cholernie drogie...
no i jeszcze, jak ogladalismy wczoraj w sklepie - te ladne zgrabne wozki maja takie malenkie gondole.. a przeciez w naszym przypadku - bedziemy uzywac spiworow?? tak? biorac pod uwage termin porodu? czy juz nie? ja zupelnie zielona w tym temacie jestem.... na co mam zwrocic uwage przy wyborze wozka????? (poza kolorem, oczywiscie

Pomocy!
A te ktore mi sie podobaja, sa cholernie drogie...
no i jeszcze, jak ogladalismy wczoraj w sklepie - te ladne zgrabne wozki maja takie malenkie gondole.. a przeciez w naszym przypadku - bedziemy uzywac spiworow?? tak? biorac pod uwage termin porodu? czy juz nie? ja zupelnie zielona w tym temacie jestem.... na co mam zwrocic uwage przy wyborze wozka????? (poza kolorem, oczywiscie

Pomocy!