reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wózeczki, łóżeczka i inne akcesoria :)

reklama
a my zdecydowaliśmy się na ten
JUMPER Tako + Fotelik +pięć 5 Super GRATISÓW! (609346664) - Aukcje internetowe Allegro kolor 02
ale kupimy go w czerwcu lub lipcu
ja tez sie nad nim zastawiałam i zastanawiam tylko pani w sklepie powiedziała,ze to jeden z cieżkich wózków ale wydaje mi sie ze sie machnęła i mówiła o starych Taco (ja miałam i byłam bardzo zadowolona)one były cięzkie,u nas widziłam kilka sztuk,że jeździ i panie są zadowolone

czyli co, po 6 miesiącach taka juz normalna spacerówka? To znaczy, taka przerabiana z tej gondoli na różne pozycje, tak? Jaka ja ciemna jestem! A miałam juz wózeczek wcześniej ale jakoś go dostałam tanio od kolegi z pracy i nawet nie wnikałam o co w nim chodzi.

czyli co, po 6 miesiącach taka juz normalna spacerówka? To znaczy, taka przerabiana z tej gondoli na różne pozycje, tak? Jaka ja ciemna jestem! A miałam juz wózeczek wcześniej ale jakoś go dostałam tanio od kolegi z pracy i nawet nie wnikałam o co w nim chodzi.
najlepiej taka co bedzie miała regulowane oparcie,bo wtedy jak dzieciątko śpi to można je położyć,a jak bedzie chciało pooglądać to daje sie wyższą pozycje
ja kiedyś miałam Taco i nie było typowej gondoli tylko duża spacerówka ze śpiworkiem nosidłem i w tym nosidle miałam dziewczynki cała zime,pod koniec zmieniłam sobie tylko na śpiworek z futerkiem i tak jeździły juz w spacerówce regulowanej

oj, widze, ze wy tu dyskusje prowadzicie, a ja postanowilam nadrobic wszystkie posty na tym forum, bo pomyslalam, ze moze tam juz gdzies jest odpowiedz na moje pytania... ale chyba opowiedz jest wlasnie w waszych, ostatnich postach....

dzieki!

reklama
Aneczka - wlasnie: jak dlugo MOZNA korzystac z gondoli? przeciez jak dziecko zacznie siadac (zakladam ok 6-7 m-ca??) to moze nie chciec lezec w gondoli? czy ja zle do tego podchodze?

bo od tego zalezy jak duza gondole musimy kupic, a to ogranicza mozliwosci wyboru wozka
no i wlasnie dlatego 4 lata temu kupilismy grzmota Roana - gondola jest plastikowa i duza. w dodatku w modelu Marita spód gondoli mozna podniesc i dziecko moze siedziec. Sprzedawca odradzal nam wlasnie wozki gdzie funkcje gondoli pelni nosidlo ze wzgledu na termin porodu. Powiedzial ze gondolki trzeba bedzie uzywac nawet do konca marca. jak sie do niej zaladuje 7 miesieczne dziecko w ciuchach, do tego jakis spiworek czy kocyk to w takim nosidle juz malo miejsca bedzie...plusem Roana jest tez mozliwosc montazu spacerowki przodem i tylem - mozna sobie najpierw tak ja ustawic zeby dziecko patrzylo na "powozacego" a potem zeby ogladalo swiat ;-)
ja z Roana bylam wiec bardzo zadowolona - sprawdzal sie na miejskich chodnikach i wiejskich wertepach ale musze przyznac ze autobusami nie jezdzilam.
koszmarem natomiast bylo dla mnie jezdzenie po miescie (w tzw. terenie nawet nie probowalam) parasolka ze skretnymi kolami - nigdy wiecej takiego wynalazku!!! sprzedalam to ustrojstwo jak tylko Jasiek kategorycznie odmowil jezdzenia wozkiem!

idelanie bylyby "jazdy probne" - wypozyczenie wozka na jakies 2 tygodnie i testowanie w roznych warunkach. zakup wozka to spory wydatek a jak sie nie sprawdzi to duzy klopot

Do góry