reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wózeczki, łóżeczka i inne akcesoria :)

reklama
Tez Malinka myslalm o tym samym ale ostatnio uslyszalam opinie ze takie tanie foteliki nie maja szans podczas wypadku i ze najlepiej zeby fotelik mial baze do mocowania w samochodzie. Nie stac mnie na fotelik za 500zl i sama tez nie wiem co zrobic, odkupic sie boje bo moze byc powypadkowy:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Tez Malinka myslalm o tym samym ale ostatnio uslyszalam opinie ze takie tanie foteliki nie maja szans podczas wypadku i ze najlepiej zeby fotelik mial baze do mocowania w samochodzie. Nie stac mnie na fotelik za 500zl i sama tez nie wiem co zrobic, odkupic sie boje bo moze byc powypadkowy:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
ja przy moich miałam taki i u nas sie sprawdził bardzo,nie kupowałam taiego z bazą bo są dużo droższe ,a te są wystarczające i ta dzieciątko w nim powinno jeździc tyłem do kierunku jazdy

Iwonko ja też z początku chciałam razem z wózkiem ale teraz wózek po kimś dostane i szukam samego fotelika.

Kasiu to tak jak ja też na drogi mnie nie stać.
Mówisz że mogą być felerne-a tu chodzi o bezpieczeństwo naszych maluszków-to ja już nie wiem....
Jak mój będzie jechać po łóżeczko pod koniec miesiąca to zobaczy po ile i jakie są w sklepie....

Piwonia tak sprawdzil sie ale czy podczas wypadku??Bo tu najbardziej o to chodzi a nie o to zeby ladnie wygladal. Dokladnie ten chcialam kupic ale naprawde to co wyczytalam zastanowilo mnie. Chce zeby dziecko jezdzilo bezpiecznie nie tylko wygodnie.

Piwonia tak sprawdzil sie ale czy podczas wypadku??Bo tu najbardziej o to chodzi a nie o to zeby ladnie wygladal. Dokladnie ten chcialam kupic ale naprawde to co wyczytalam zastanowilo mnie. Chce zeby dziecko jezdzilo bezpiecznie nie tylko wygodnie.
szwagierka ma taki i mieli w Alpach wypadek i nic małej sie nie stalo,a w sumie ona nawet w nim nie powinna juz byc,bo ma 9 miesięcy i jest deczko do niego za duża

reklama
Do góry