reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wózeczki, łóżeczka i inne akcesoria :)

Efe- taki nowoczesne to lozeczko,bardzo mi sie podoba i kolorki i funkcjonalnosc:-) maskotki fajowe:tak:
Malinka
- twoje tez mi sie podoba, nic tylko dzidzie wlozyc;-)
fajnie ze przewijaki macie na lozeczku bo ja przewijac i kapac na lozku bede:tak:
bo ja kupie lozeczko dopiero jak dzidzius bedzie wiekszy, tak 4-5 miesieczny, narazie mam kosz na stojaczku, tez jest slodki:-)

Anet- wozek porzadny, ja tez mam uzywany i to wcale nie po swoim dziecku ale jest w super stanie wiec jestem zadowolona:tak:

reklama
A to moj(znaczy sie dzidzi ...hi,hi....) wozek,jeszcze po Gosi,ale jest w dobrym stanie....tak mysle....;-)

w tle lozeczko jeszcze nic w nim nie lezy...tez mam po Gosi....

Wszystko w super stanie, więc dużo zaoszczędziłaś. Sama kupując wózek i łóżeczko liczę na to, ze dla drugiego maleństwa posłuży.

A ja dzis ubrałam łóżeczko tylko nie nawlekałam kołdry bo nie wiem czy nie będzie gorąco maluszkowi pod nią-zobaczę jaka będzie pogoda może kocyk obiorę??co myślicie???
A poszewka bardzo mi się podoba na kołdrę ma śliczny nadruk.:tak:
tylko że boczki dałam na początek oba na jedną strone łóżeczka bo maluszka bym z łóżka nie widział jak by były ochronki po obu stronach....
a i karuzela mi misia zasłania:dry: ale na początku jej dawać nie będę mam pozytywkę w tym misiu co wisi:tak:

Mamy termin dokładnie na ten sam dzień. Ty łóżeczko już gotowe, a moje co prawda już sie wietrzy, ale reszta w lesie (pościel itp)...
Chyba czas najwyższy żebym wzięła się do roboty :sorry2:

Ale tak pięknie to wszystko u Ciebie wygląda, ze chyba skusze się na przygotowania.

Dzięki dziewczyny mi się też podoba:-D
A wiecie przewijaka miałam nie mieć i przewijać maluszka chciałam na łóżku ale jak mój pojechał po materacyk to kupił przewijak bo stwierdził że w nocy jak będzie trzeba przewinąć maluszka na łóżku to jak on będzie spał i się przekręci to na dzidzie się położy i się przestraszył że krzywde mu zrobi....:tak:

Mitemil nie martw się ze wszystkim zdążysz!!Ja już nie mogłam patrzeć na samo łóżeczko i musiałam je ubrać troche mi lżej ale teraz jak tak patrze na puste......Ale jeszcze troszkę!!!

A ja nie wiem jak mam łóżeczko ustawić:-( Mam miejsce w rogach pokoju przy oknie. A z jednej strony jest kaloryfer. I mam schizy, a to że karnisze spadną na łóżeczko, a to że za gorąco mu będzie przy kaloryferze, a to żę słonko będzie w niego świeciło...

Właśnie kurier dostarczył materacyk dla Oliwii :))) szkoda, że jeszcze łóżeczka nie ma :(((
Już jej rzeczy mamy po całym domu poupychane... brak jej mebelków robi małe zamieszanie już...
Materacyk fajny...Szukałam takiego gdzie można zdjąć i wyprać :)))
Jestem zadowolona z zakupu :)))

reklama
Do góry