reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wózeczki, łóżeczka i inne akcesoria :)

Ja jutro rano będę prała Swój - znaczy ten materac po Kubusiu. Też gryka kokos.
Najbardziej się obawiam, że pęknie przy odwirowywaniu i ta gryka się rozsypie!!:baffled:

reklama
Najbardziej się obawiam, że pęknie przy odwirowywaniu i ta gryka się rozsypie!!:baffled:

Aga to własnie jesteśmy na tym samym etapie :) no ja nawet wzięłam pod uwage że zatrudnię męża to wyprania ręcznego (chociaż wydaje mi się to na tyle mocne ze nie powinno pęknąć) ale gdzieś doczytałąm że dzieczynie jak to schło to sięo tej gryi zacieki porobiły i już nie zeszły...może poczekam co u ciebie wyjdzie ;-)

Ania fajny wózio!!

wy juz prawie wszytskie opkupione w wózeczki, ja jeszcze jeszcze...

a X-lander wypuścił wersje limitowana - podoba mi sie strasznie tylko drogie troche 2500 zł jakies, bo dodaja duperele typu mp3 które trzeba wziać z wózkiem:wściekła/y:

X-LANDER - Limited Edition

Ostatnia edycja:
A ja nie wiem jak mam łóżeczko ustawić:-( Mam miejsce w rogach pokoju przy oknie. A z jednej strony jest kaloryfer. I mam schizy, a to że karnisze spadną na łóżeczko, a to że za gorąco mu będzie przy kaloryferze, a to żę słonko będzie w niego świeciło...

Dlatego jak mój mąż słyszy, że zaczynam poraz kolejny kombinować z łóżeczkiem (które już niby jest ustawione ostatecznie) to się denerwuje, bo troche się nawywijał z mebelkami :tak:

To i ja sie pochwale wózeczkiem bo mu w koncu zdjecie zrobilam :tak::-):-):-)

Super fura!! ;-)

Ania fajny wózio!!

wy juz prawie wszytskie opkupione w wózeczki, ja jeszcze jeszcze...

a X-lander wypuścił wersje limitowana - podoba mi sie strasznie tylko drogie troche 2500 zł jakies, bo dodaja duperele typu mp3 które trzeba wziać z wózkiem:wściekła/y:

X-LANDER - Limited Edition

Nad różową sama się zastanawiałam, ale mój mąż mocno nosem kręcił, bo różowe, bo po co mi mp3 itd :tak:

W jakim celu pierzecie materace skoro nakłada się na nie prześcieradełka??

Agusia,wlasnie ty pierzesz ten materac? Bo mi kolezanka mowila ze sie mie pierze,mozna tylko zaczyscic lekko recznie.....i sama nie wiem,ja to z checia do pralki bym go wrzucila bo nie lubie prac recznie.....

Mitemil-no tak zaklada sie przescieradelka....tylko my mamy uzywane po starszych dzieciach i troche sa zabrudzone....wiec trzeba je jakos odswierzyc....

Ostatnia edycja:
Anet oni wszedzie pisza że "pokrowiec zdejmowany do prania" w sklepach i na aukcjach z tymi materacami, no ale pytanie jak się zachowa po tym praniu :)

EFE dobrze, że nie odpuściłaś bo łóżeczko super, takie radosne, pozytywne:tak:
MALINKA kącik dla Tomka - słodki i ten Twój miś czuwający nad łóżeczkiem - ślicznie to wyszło :tak:
ANET wózek pierwsza klasa - ja też mam po Anieli, więc oszczędność jest - ale powiem Wam szczerze, że teraz jest większy wybór niż 3 lata temu i chwilami to zazdroszczę, choć z mojego jestem zadowolona, ale takim jak ma ANIASO to bym nie pogardziła, też taki pozytywny przez te kropki

reklama
Do góry