reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wózeczki, łóżeczka i inne akcesoria :)

Ann śliczne :) Też mi się to podobało w sklepie, ale już miałam rożek i kocyk dla Małej i zrezygnowałam... Jeszcze Mała pewno dostanie to i owo od rodziny i znajomych więc już nic nie kupuje.... a tak mnie korci...

reklama
Materac gryka-kokos pranie:
Materac uprałam w pralce w takim 32-u minutowym programie (coś jak pranie ręczne), 50 stopni i wirowanie 800 obrotów. Persil żel i lenor do płukania.

Nic się z nim nie stało. Nie ma żadnych zacieków, nic się nie rozpruło.
Jedyne co jest ważne, to żeby nie prać w za gorącej wodzie - bo się powłoczka zbiegnie. Trzeba się troszkę nagimnastykować, żeby założyć taką świeżo upraną, ale na 4 ręce to minutkę zajmie!

Ostatnia edycja:
Chogata a to nie ma ich w standarcie znaczy materacykow do nich??:confused:
Te co ja oglądałam w sklepie to szajs ,bo to jakis kawałek tektury i 0,5 cm jakiegoś wkładu .Dlatego tak jest ,ze łózeczko musi sie składać ,a jak yłby gruby materacyk to by się ciężko składało.Ja swoje dopiero dzis zobaczę jaki ma wkład i zadecyduję czy kupić materac ,bo nie ma takiego u nas w sklepach a jak juz pisałam mąz uparł się na to i koniec.Musze pójść mu troszke na ustepstwa niech tez czuje się potrzebny ;-)

Ann śliczne :) Też mi się to podobało w sklepie, ale już miałam rożek i kocyk dla Małej i zrezygnowałam... Jeszcze Mała pewno dostanie to i owo od rodziny i znajomych więc już nic nie kupuje.... a tak mnie korci...
No a ja wlasnie zdecydowalam nie kupowac zadnych rozkow bo po pierwsze tu u nas w NL nie ma a nawet nie wiem czy bede korzystac, a to przynajmniej wielofunkcyjne

Mi mama kupiła rożek :)
Jest dodatkowo z wkładem przyda się min mojej siostrzyczce jak będzie brać Oliwię na ręce będzie jej lepiej :))), a że ma być mamą chrzestną to musi mi się przyzwyczaić do trzymania Oliwii, więc na początek będzie się mniej bała :)))

Nasz pokrowiec od materaca wyprany - na 40 stopni , odwirowany i niestety zażócił się ode tej gryki choć ze schnięciem czy kształtem nie ma problemu...no cóż - jakoś to przeżyjemy że już nie śnieżnobiały - w końcu i tak jest na nim prześcieradło i koloru nie widać

reklama
a ja nie mam lozeczka, kupie jak dzidzius bedzie wiekszy, narazie mam kosz do spania, bedzie stal przy naszym lozku, juz ubralam w posciel i stoi sobie i czeka przykryty kocykiem:-)

a to lezaczek, tez juz w gotowosci, widzialam ze niektore z was polecaja wiec zakupilam

Do góry