_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
gie-ośka albo na odwrót;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a jaki Ci sie marzy>>mi sie marzy tez maclaren ale quest o taki Maclaren Quest Lulu Guinness 'I love you' pushchair on eBay (end time 27-Jun-10 18:31:53 BST)
Lagajka a Ty masz jakies wkladki kolorowe do tego maclarena??
Ja taki w sobote kupilam
W sklepie powiedzieli, ze oni mi nie moga wymienic na nowyRoyanna a co Ci powiedzieli ci z gwarancji? Nie chcą wymienić na nowy??
Napisalam do nich ddzis rano maila. Opisalam cala sytuacje, podalam dane adresowe sklepu i swoje dane. Obawiam sie jednak, ze moze byc juz za pozno, ze mogli juz wozek wczoraj lub dzis wyslac do sklepu. Ale jak nie, to dobrze. A gdyby nawet, niewch wiedza jakie sa sytuacje.zadzwoń do serwisu baby desing i się dopytaj , ja miałam problem ze stelażem wózka i wysłałam im email i gościu mi odpisał o nr telefonu a potem oddzwonił , może się po prostu z nimi dogadasz![]()
Wiem, ale nie dalo rady. A ja nie bylam przygotowana na klotnie, nie znalam pdstaw prawnych aby sie bardziej klocic. Dopiero w domu przeczytalam i wiem o co mozna sie ubiegac opierajac na kodeksie cywilnym a o co na ustawie konsumencjiej. Bo te dwie rzyczy sie uzupelniaja. Coz, madry Polak po szkodzie...A m oj maz mnie wkurzyl, bo stwiedrzi-jak umialas tak zalatwilas. On celowo ze mna nie wszedl. Rodzaj protestu na zasadzie: nie chcialem nowego wozka, Ty chcialas to sie martw. Byl wsciekly, ze tyle kasy a kupilam bubel...coz zdaza sie. Wada egzemplarza i tyle. Nawet nowe samochdoy maja usterki-teraz np Toyota-bylo glosno.Ale zgodnie z prawem na podstawie paragonu/faktury muszą przyjąć towar i zwrócić pieniądze!!
Kamcia, ja bym chciala ten wozek, ale nowy, bo nie wiem czy mozna go naprawic tak, aby w przyszlosci sie nie rozsypal...W sumie ten wozek ma bardzo dobre opinie. I coraz wiecej widze ich jezdzdacych u nas po osiedlu.royanna u nas tez problem z wózkiem...
mam nadzieję że Ci dadzą kasę, albo nowy![]()