dziubasek08
Fanka BB :)
Ja już chciałam wstawić zdjęcia wózka (mimo, że jeszcze nie dotarł), ale wczoraj przysłali mi przewijak i kosz (używany) i generalnie jestem zdegustowana. Jeżeli tak będzie z wózkiem to się wkurzę..
Na zdjęciach przewijak był ok, wg opisu też i może nie oczekiwałam fajerwerków, ale irytuje mnie niechlujstwo.. Został przysłany brudny i na dodatek z pająkiem brr, Sprzedawca nie zadał sobie nawet trudu żeby go przetrzeć..
Z koszem (do spania) podobnie.. Wg opisu stan bdb, a tu niespodzianka.. uszy trzymają się na dwóch włoskach, lada moment odpadną i do tego brudna wyściółka. Ja też czasami sprzedaję coś na allegro, ale zawsze wysyłam czyste rzeczy..
![]()
hej malina ja bym skontaktowała się ze sprzedającym na twoim miejscu, chcesz zatrzymać kosz?
Zawsze można komentarz odpowiedni wystawić ku przestrodze.
Co do zakupu wózków, ja wybieram takie w pobliżu W-wy lub w samej W-wie i najpierw jadę obejrzeć. Jeden sprzedający nie pozwolił obejrzeć więc nie kupiłam, myślę, że to dobry pomysł.
Powodzenia w kolejnych aukcjach!

ja tak sie wyrolowalam z rzeczami ciazowymi..ze 4 miesiace temu...zamowilam u dziewczyny za 600zl.rzeczy ciazowe,ktore na fotografiach wygladaly dobrzei dla dziecka pare...jeszcze napisane bylo..do ubranek dzieciecych dozuca gratisy
jak przyszla paczka to sie zdziwilam,poniewaz polowa rzeczy juz byla za mala na mnie..a inne poprostu za krotkie...krotko mowiac byly to rzeczy normalne a nie ciazowki...tylko jedna para spodni w ty,m byla ciazowa
za te pieniadze moglabym kurcze kupic co innego..a tak...rzeczy poprostu teraz leza garazu i to tak schowane by moj M nie wiedzial bo by sie wsciekl ze tak dalam sie wyrolowac