Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tez kupilam turkusowy x-lander uzywany przez 3 miesiace, z fotelikiem maxi-cosi. Na jakies szybkie zakupy moze sie przydac fotelik, zreszta w praniu wszystko wyjdzie, najwyzej sobie dokupicie adaptery.Dziewczyny muszę się pochwalić moim zakupemw końcu kupiliśmy wózeczek. Zdecydowaliśmy się na x landera
w prawdzie używany ale przez niecały rok, po jednym dziecku, podobno nie ma śladów użytkowania bo dziecko kobiety od której kupiłam było nauczone nosić się na rękach i nie używała wózka w ogóle. Myślę że dotrze do mnie w przyszłym tyg. Jak tylko go otrzymam to zrobię zdjęcia i wstawię
kolor turkusowy. Fotelika nie kupowałam bo mam maxi cosi od brata i wystarczy w razie potrzeby dokupić adaptery ale nie wiem czy będą potrzebne bo przecież będzie zima i nawet fusak się nie zmieści do fotelika więc w gondoli mała będzie jeździła a fotelik tylko w aucie będzie.
Ok., jak sprawdzę na pewno dam znać.madziek daj znać czy sprawdziłaś budkę w coneco toledo. jestem ciekawa czy one tak mają, czy ja trafiłam na jakieś felerne:-(
Mam fotke spacerówki zobaczymy jak będzie wyglądać w rzeczywistości, niestety fotki gondoli nie mam
![]()
Trzymajcie kciuki dziewczynyMagda, ja trzymam za Twój wózek;-)
Nasz buzz to taka stalowa oliwka? Odcienie zielonego generalnie.. Praktyczny, przynajmniej się w bagażniku tak bardzo nie wybrudzi
Raz miałam irytującą sytuację na allegro, kupiłam 2 lampy, tu cytat, sprowadzone z UK. Przyszły, obejrzałam, wrzuciłam je do garażu i wystawiłam pozytyw.. Tylko, jako że nie byłam nigdy w UK i nie wiem jakie obowiązują tam żarówki, nie pomyślałam, ze mogą być inne niż w pl, a tu niespodzianka:-) I za nic kupić nie można takich. Napisałam do sprzedawcy, że powinien to w aukcji zaznaczyć, skoro sprzedaje w Pl. Ja nie mam obowiązku znać norm obowiązujących w poszczególnych krajach unii.. Oczywiście interwencja spotkała się z prymitywną odpowiedzą sprzedającego i tyle.
Ale odnośnie kosza napiszę, macie racje.. tym razem komentarza nie wystawiłam jeszcze
![]()

Krasnal dla Krasnala:-) Oby dobrze służył
Wiecie co mi odnośnie kosza odpisali? Że było napisane w aukcji, że stan jest bdb a nie idealny, więc czego oczekuję, poza tym, że te kosze tak mają, że im uszy odpadają jak się ich trochę poużywa!!! Szkoda tylko, że nie napisali tego w opisie aukcji
Czy to bezczelność, czy mi się zdaje?
Na dodatek, każdą ewentualną wadę powinni opisać w aukcji

I jeszcze po chamsku napiszą, że one tak mają i w trakcie użytkowania uszy odpadają. Co uświadamia jeszcze bardziej w przekonaniu, że sprzedają felerny towar. Walcz o Swoje. Po takim mailu jeszcze bardziej bym się nakręciła. Powinnaś to zgłosić do Administratorów Allegro. Tacy Sprzedwacy powinni być karani. Wystawienie negatywu pewnie nic nie zmieni, bo sprzedający w odwecie zrobi to samo. 

Wiecie co mi odnośnie kosza odpisali? Że było napisane w aukcji, że stan jest bdb a nie idealny, więc czego oczekuję, poza tym, że te kosze tak mają, że im uszy odpadają jak się ich trochę poużywa!!! Szkoda tylko, że nie napisali tego w opisie aukcji