reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

ja sprawdzałam. nie trzeba odpinać spacerówki. a i kółek też nie trzeba, ale można, bo wtedy mniej miejsca zajmuje

ja nei mogę się właśnie zdecydować. mam wciąż dwa typy: x-lander z tej limitowanej edycji i quinny buzz (lub speedi):rofl2: i nie wiem wciąż...
x-lander jest cięższy troszkę (2-3 kilo a to sporo jednak....:baffled:)

reklama
Ten Boston ma małą spacerówkę, bo po rozłożeniu tylko80cm długości, a jeśli znajdziesz jakieś opinie Quenne to podziel się proszę, bo też się bardzo nastawiłam na ten wózek.

wózek jest śliczny i posiada wszystko czego od wózka oczekuje. Niestety nie mogę znaleźć o nim żadnej opinii.

do winy... a na 4 pietro ? :) moj tez jest dość cieżki ale myśle ze na dole bede odpinać gondole czy spacerówke i tak za raczke wniose na góre jak bede sama i pożniej najwyzej zejde po stelaż albo w samochodzie stelaż zostawiac bede zeby nie tachać na góre zreszta trzeba se jakos radzic :) jak bedzie trzeba to i 20 kg sie wniesie jak nie bedzie wyjscia :)

My czekamy na buzza:) Ma w tym tygodniu przyjść.. Będę mogła sprawdzić czy mi do bagażnika wejdzie.. Przeważnie będę się sama musiała gimnastykować, więc im mniej skomplikowane składanie rozkładanie tym lepiej, wątpię jednak, czy do bagażnika wejdzie rama razem z niezdjętą gondolą.. Pewnie nie..

a gdzie buzza kupilas??jaki kolorek i co w zestawie??i czy nowy czy uzywany??ja tez poluje na buzza:-)

reklama
Do góry