reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

reklama
jadę dziś na wielką wyprawę pt "dotknąć buzza". Drżyjcie hurtownie i eleganckie sklepy!!! :-) nadciągam!! no chyba że bym się kiepsko poczuła :eek:

jadę dziś na wielką wyprawę pt "dotknąć buzza". Drżyjcie hurtownie i eleganckie sklepy!!! :-) nadciągam!! no chyba że bym się kiepsko poczuła :eek:

heheh...to 3mam kciuki aby Ci sie spodobal na zywo:-)ja nie bede pisac ile razy w sklepie zmacalam juz buzza hehe...ale to jest silniejsze ode mnie...nawet moj m mowil "znowu chcesz tego buzza ogladac" a ja dziewczyny w sobote przywoze juz mojego buzzika do domu:-)

Powodzenia IZA :-):-) Tez mam nadzieje ze Ci sie spodoba, ale to musi byc milosc od pierwszego wejrzenia tak jak to bylo u mnie i reszty dziewczyn :-):-):-)

heheh...to 3mam kciuki aby Ci sie spodobal na zywo:-)ja nie bede pisac ile razy w sklepie zmacalam juz buzza hehe...ale to jest silniejsze ode mnie...nawet moj m mowil "znowu chcesz tego buzza ogladac" a ja dziewczyny w sobote przywoze juz mojego buzzika do domu:-)

Gosiu czekamy na zdjecia :-):-)

Wiecie już, że mocno zastanawiam się nad tako jumper x! bardzo podoba mi się kolor jaki kupiła Ka...M'cia , ale ciężko taki dostać :-( natomiast dziś przeglądałam allegro i trafiłam na tego sprzedawcę, który miał turkusowy kolor! na razie takie nie ma, ale zakochałam się w kolorze nr 06 z tej aukcji JUMPER X Tako +Fotelik +GRATISY! super OFERTA! (742179903) - Aukcje internetowe Allegro wygląda na piękny żywy czerwony :-) i ponoć jest taki w Łodzi w sklepie, więc sobie podjadę i zobaczę, ale już nie jestem tak napalona na turkusowy ;-)

Wiecie już, że mocno zastanawiam się nad tako jumper x! bardzo podoba mi się kolor jaki kupiła Ka...M'cia , ale ciężko taki dostać :-( natomiast dziś przeglądałam allegro i trafiłam na tego sprzedawcę, który miał turkusowy kolor! na razie takie nie ma, ale zakochałam się w kolorze nr 06 z tej aukcji JUMPER X Tako +Fotelik +GRATISY! super OFERTA! (742179903) - Aukcje internetowe Allegro wygląda na piękny żywy czerwony :-) i ponoć jest taki w Łodzi w sklepie, więc sobie podjadę i zobaczę, ale już nie jestem tak napalona na turkusowy ;-)
mnie się znów podoba kolor nr 3 ten pistacjowy:-D
ale gyby D nie widziął na żywo pewnie bym kupiła... ale mam taką piżamkę i mówi że rażówa:-p:cool2: więc został turkus...
czerwony też ładny....:tak: bo:tak: tu już kwestia gustu i ulubionych kolorów...
a może jakiś z tych Ci się spodoba??
http://www.allegro.pl/item739913633_tako_jumper_x_26_kolorow_parasolka_wysylka_0.html
mi się podobał ten błękitny z serduszkiem kolor 03

Ostatnia edycja:
a co do wozka to chcialabym sie spytac czy ktoras sie rowniez zdecydowala na baby active? bo wiem ze kilka osob rozwazalo mozliwosc
Wózek JET PICASSO 11 wzorów 3w1 GRATISY Fotelik (740083199) - Aukcje internetowe Allegro
kasiula ja dalej rozważam ale ja będę kupowała wózek dopiero w grudniu więc mam jeszcze czas. Albo picasso albo Matrixa tylko szukam opini o jednym i drugim. Ty coś pisałaś że budka jest za mała?? nie zrozumiałam wtedy. U mnie w mieście dużo jest tych wózków :))

helenka co dowiedziałaś się o Matrix??

reklama
kasiula ja dalej rozważam ale ja będę kupowała wózek dopiero w grudniu więc mam jeszcze czas. Albo picasso albo Matrixa tylko szukam opini o jednym i drugim. Ty coś pisałaś że budka jest za mała?? nie zrozumiałam wtedy. U mnie w mieście dużo jest tych wózków :))

helenka co dowiedziałaś się o Matrix??

chodziło mi o to tzn siostra zwrocila uwage bo pozyczalam jej jak przyjechala z synkiem to nie ciagnela juz swojego wozka wiec....
chodzi o to ze spacerowka jest dosc wysoko i np jak slonko swieci to daszek jak rozklada sie to dziecko w pozycji siedzacej moze malo widziec... ale ja nei wiem czy wiekszosc wozkow tak ma czy cos jak bede teraz w hurtowni to zwroce uwage czy inne tez tak maja i powiem czy to wymysl moj czy to normalne ale ogolnie to zwinnie sie prowadzi i sa jedyne w swoim rodzaju :)

Do góry