reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

Powodzenia IZA :-):-) Tez mam nadzieje ze Ci sie spodoba, ale to musi byc milosc od pierwszego wejrzenia tak jak to bylo u mnie i reszty dziewczyn :-):-):-)

odwiedziłam w sumie 9 sklepów. Ale jestem trochę zawiedziona, miałam jednak nadzieję, że kolorystykę sobie obejrzę, a wszędzie jakoś tak z tym biednie...

no i ku mojemu zaskoczeniu, być może z powodu dużych braków w ekspozycjach, bardziej spodobał mi się quinny speedi... ale już wiem przynajmniej, że chcę quinny :-) jeszcze kilka sklepów spróbuję odwiedzić, albo umówić się na oglądanie z wystawcami z allegro..

reklama
odwiedziłam w sumie 9 sklepów. Ale jestem trochę zawiedziona, miałam jednak nadzieję, że kolorystykę sobie obejrzę, a wszędzie jakoś tak z tym biednie...

no i ku mojemu zaskoczeniu, być może z powodu dużych braków w ekspozycjach, bardziej spodobał mi się quinny speedi... ale już wiem przynajmniej, że chcę quinny :-) jeszcze kilka sklepów spróbuję odwiedzić, albo umówić się na oglądanie z wystawcami z allegro..

To juz cos- zdecydowac sie na jakis wozek :-) Niektore dziewczyny tez zastanawialy sie nad Speedi ale jak widac kazda jednak zdecydowala ze chce buzza to moze bedziesz pierwsza. A jaki kolorek by cie interesowal w speedi ? ;-)

To juz cos- zdecydowac sie na jakis wozek :-) Niektore dziewczyny tez zastanawialy sie nad Speedi ale jak widac kazda jednak zdecydowala ze chce buzza to moze bedziesz pierwsza. A jaki kolorek by cie interesowal w speedi ? ;-)

całkowicie niepraktyczny piaskowy beż :-) albo brąz, albo brąz z beżem, ale nie spotkałam...
do mnie niesamowicie przemawia hamulec ręczny :cool2:

całkowicie niepraktyczny piaskowy beż :-) albo brąz, albo brąz z beżem, ale nie spotkałam...

nie wiedzialam ze speedi ma hamulec reczny :-) ja wogole speedi nie ogladalam, w anglii nie ma ich za duzo, a ja mialam zawsze oczy zamydlone buzzem hehe

a piaskowy bez napewno bardziej praktyczny niz moja limonka hehe :tak:

Iza zerkłam wlasnie na allegro i jest pare fajnych ofert na quinny speedi ;-) i o wiele taniej niz buzzy.

za 850zł mozna juz caly zestaw kupic - spacerowke + gondola :tak:;-);-)

no tak, ale za tyle to nie w moich kolorach :wściekła/y: już dawno zauważyłam, że jak mi się jakiś kolorek podoba, bo na pewno podnosi cenę tego czegoś co chcę kupić, taki wredny gust mam:-(.. jakby kupiła wózeczek, to by mi sie humor może poprawił, bo siedzę i beczę ciągle...

dla mnie ten hamulec jest fajny, bo pozwoliłby mi jeździć z wózkiem na rolkach :cool2:

no tak, ale za tyle to nie w moich kolorach :wściekła/y: już dawno zauważyłam, że jak mi się jakiś kolorek podoba, bo na pewno podnosi cenę tego czegoś co chcę kupić, taki wredny gust mam:-(.. jakby kupiła wózeczek, to by mi sie humor może poprawił, bo siedzę i beczę ciągle...

dla mnie ten hamulec jest fajny, bo pozwoliłby mi jeździć z wózkiem na rolkach :cool2:

hehe... ach my baby jak juz sie uprzemy na cos to nie ma na nas sily :-) ja tez sie uparlam na limonke od poczatku i nikt ani nic nie daloby rady mnie przekonac na inny kolor.
A co do rolek to jestem pod wielkim wrazeniem hehehe :-D

hehe... ach my baby jak juz sie uprzemy na cos to nie ma na nas sily :-) ja tez sie uparlam na limonke od poczatku i nikt ani nic nie daloby rady mnie przekonac na inny kolor.
A co do rolek to jestem pod wielkim wrazeniem hehehe :-D
ja tak samo miałam ty turkusem...:tak: musiałam go mieć... i już..
choć pod koniec już chciałam zmienić kolor bo myślałam że jednak się nie uda...
a tu jest :-p no i w poniedziałek już będzie u mnie w domu:-D:-D

a cemu buzz Ci nie podpasowal??ja tez sie wachalam miedzy buzem i speedim ale wygral buzz i jutro rano juz bedie moj:-)
Iza o takim kolorze speedziaka mowisz Quinny Speedi SX + fotelik maxi-cosi cabrio (750571511) - Aukcje internetowe Allegro ??

Buzzomaniaczki patrzcie co znalazlam:-) LIMITOWANA WERSJA QUINNY BUZZ.OGRANICZONA ILOŚĆ! (753680019) - Aukcje internetowe Allegro

reklama

zeby byl tanszy to bym zdecydowala sie na niego lubie takie inne wozki :) a ten spiworek pingwinek jest rewelacyjny !!
mini.php

Do góry