reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

reklama
Dziewczyny piszcie na priva czy chcecie te naklejki i na jaki adres wyslac jak dojda :) A no i z Anglii dojda tylko czasami dochodza z lekkim opoznieniem ale z reguly do 5 dni powinno dojsc. Normalnym listem, zmieszcza sie do koperty bo mi tez posylali w zwyklej kopercie. No chyba ze sie wstrzymacie i posle wam w PL zeby napewno doszly. Wybor zostawiam wam :)

klaudia ja bym chciała mi się nie śpieszy moge poczekać aż w PL będziesz:-) jak ci to nie robi różnicy

Dziewczyny ale jestescie niecierpliwe hehe. Przeciez material musi wyschnac!!! :-D

Ale dzis sloneczko i zmobilizowalam sie do mini sesji.

SPECJALNIE DLA BUZZOMANIACZEK prezentuje BUZZCandy! :-D

czad:-):-) bardzo mi się podoba ale muszą się za tobą oglądać takiego buzza na 100% nikt nie ma :-):-) WYPAS

klaudzia ten z niebieskim daszkiem ,fajnie wygląda, fajne kolorki
ale ten z zielonym daszkiem już mniej;-)

Dzieki :)

Ten z zielonym daszkiem wyglada slicznie na zywo.... na zdjeciach faktycznie ten zielony wyglada mdlo... ogolnie to jest bardziej stonowany a limonka na sloneczne dni ;-)

Dzieki dziewczyny.

Aga naklejki posle ci w PL jak ci sie nie spieszy wtedy napewno szybko dojda a nie zgina na poczcie, a co do buzza to nikt mnie jeszcze nie widzial bo dzis bylam z malym na basenie a byl w foteliku i u kolezanki w ogrodku sie lenilismy wiec wozka nie bralam.

ja was czytam z odskoku i pogubilam sie....
Klaudzia ty masz 2 siedziska roznego koloru? <zielony i niebieski> i tuning sama se zrobilas??? :)

pomysłowa jestes :d nikt takiego nie ma Buzzaaaaa :) hihihihiihih

tak 2 siedziska mam i teraz se je wymieszalam ;-) dziekuje :*

no włąneie chodzi tylko o kolor tej zieleni... taki żywszy by sie przydał...
a ten jest taki jakby szarawozielony stąd moje zdanie..
ale pierwszy super:tak:

Kolorek w rzeczywistosci jest bardziej jak zielona trawka, szaro wyszlo tylko na focie a ja lubie czasami spokojniejsze kolorki na deszczowa pogode. przynajmniej sie nie wybrudzi tak szybko jak limonkowy ;-)

a ja wam powiem ze moj wozek tez ludzi przyciaga ;P nawet jeden pan <młody> spytal gdzie taki wozek mozna kupic hahahahah :D chyba jego zona byla w ciazy <tam mysle> hahaha no a pozatum Klaudzia moj Maz powiedzial ze jestes pomysłowa :D

A ja sie zdecydowalam w 99% , ze kupie Alanowi spacerowke Baby Desing Sprint.
Nie jest najtansza, nie jest najdrozsza, ale ma bardzo dobre opinie na ceneo. Porownywalam npp z x-landerami, i per pegro czy jakos tak. Tylko, ze na ceneo pisza, ze wazy 8.5kg, a na stronie producenta ze 10kg. Ale w porownaniu do obecnej spacerowki 14.5 kg to i tak duza roznica. I gabarytowo tez, choc wymiary siedziska te same.
Wózek Baby Design Sprint - zdjęcia, foto, galeria produktu

A ja sie zdecydowalam w 99% , ze kupie Alanowi spacerowke Baby Desing Sprint.
Nie jest najtansza, nie jest najdrozsza, ale ma bardzo dobre opinie na ceneo. Porownywalam npp z x-landerami, i per pegro czy jakos tak. Tylko, ze na ceneo pisza, ze wazy 8.5kg, a na stronie producenta ze 10kg. Ale w porownaniu do obecnej spacerowki 14.5 kg to i tak duza roznica. I gabarytowo tez, choc wymiary siedziska te same.
Wózek Baby Design Sprint - zdjęcia, foto, galeria produktu

Bardzo ladna :tak: a jaki kolorek ?

reklama
a ja wam powiem ze moj wozek tez ludzi przyciaga ;P nawet jeden pan <młody> spytal gdzie taki wozek mozna kupic hahahahah :D chyba jego zona byla w ciazy <tam mysle> hahaha no a pozatum Klaudzia moj Maz powiedzial ze jestes pomysłowa :D
u mnie była raz też sytuacja tak a(jak Vi była jeszzcze w gondoli) że byliśmy na zakupach i ja miałam małą na rękach bo zaczęła płakać , a D prowadził wózio, i w sklepie dziecięcym nie mógł z wózkiem się zmieścić do regału to zostawił z boku i podszedł sam, a babka w ciąży podeszła do wózka mojego i mówi do męża że ten jej się podoba i chce kupić, a ja mówię że to mój:-D:-D:-D sie czerwona zrobiła i przeprosiła,...
a tak to też się oglądają wszyscy bo tu mały wybór kolorków

Do góry