reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

Madziek a moze wybierz sie do sklepu gdzies obejrzec je moze maja w sprzedarzy ? ja mam Babyactive jet picasso 3w1 ... jest SUPER bo zwraca uwage na siebie lekko sie prowadzi <lzej niz Coneco 3v> itp ... ale jest strasznie ciezki i nie zniose go z 3 pietra... dostep do kosza jest beznadziejny bo i z przodu i z tyłu praktycznie zabudowany ! wiec lepiej zerknac na zywo go i zoabczyc wiec jak masz mozliwosc fajnie by było sie przejechac i porównać a kupic na allegro :)

reklama
Kasia jest na Krakowskiej we Wrocławiu sklep gdzie mają te wózki w sprzedaży (519 zł), na allegro można kupić już za 459 zł u sprzedwacy, który gratis wysyła. Ale dziś widziała też, że jedne modele są tylko z piankowymi kołami, a drugie mają tył pompowany, przód piankowy i może w tym jest chwyt, że te tańsze są piankowe- muszę zapytać sprzedającego i upewnić się przed zamówieniem przez internet z jakimi kołami go dostanę, bo wolałabym pompowane.

aga4444 chyba wlaśnie ten kupimy, ale najpierw muszę sprzedać ten wielofunkcyjny, bo mąż się śmieje, że z wózków to zupę mogę ugotować ;-)

laski była wczoraj u mnie kumpela ona ma spacerówę peg perego si normalnie jestem w szoku ten wózek jest tak lekki zwrotny, naprawdę wart swojej ceny a kosztuje coś ok 1000 zł ....

Aga a to prawda ze ten si jest lekkim wozeczkiem??i Twoja kolezanka ma z palakiem?Mi tez sie on podoba i zastanawiam sie czy zamiast maclarena go nie wziasc:p

fajny :) i kolorek ciekawy
pochwal siejak dojdzie, jak sie sprawuje :)

Wozek użytkuje juz jakis czas i jest oki. Dobrze sie prowadzi, łatwo rozkłada do spania, miejsca jest sporo dla dziecka, łatwo składa-nic nie trzeba odczepiac, przekladac. Wkurza mnie trzeszczenie kółek-wiem wiem trzeba nasmarowac i bedzie git. Także moge polecic: Coneco Traper

reklama
Do góry