reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

gieoska na całym allegro tylko dwa kolory? ja chciałam akurat ten kolr wiec fajnie , ze był. Wiem , ze "mój"sprzedawca miał kolr jungle i volcano i to wszystko

reklama
Marta a Ty cos oprocz wozka dostalas gratis np parasolke,oslonke na nozki?bo widze ze sa takie zestawy z parasolka i oslonka gratis na all??

gieoska na całym allegro tylko dwa kolory? ja chciałam akurat ten kolr wiec fajnie , ze był. Wiem , ze "mój"sprzedawca miał kolr jungle i volcano i to wszystko
nom na all sa wlasnie tylko te dwa kolorki chodz Twoj zielony duzo lepiej wyglada niz na zdjeciu z allegro:-) a ta wkladka zielona to ona wyciagalna jest??

Gieoska w komplecie była osłonka na nózki i firmowa parasolka xlandera.
Wkładka jest wyciągalna. Powiem Ci , ze kolorek , zwlaszcza tej wkladki jest inny na zywo niz na allegro.

Aga czyzys znowu miala dylemat??;-)

ja już mam a wy i tu jeszcze dokładacie narazie myslę nad

cybex callisto

peg perego SI

maclaren techno xt

no i nie powiem ten Marty też mi dał do myślenia

Marta a mogłabyś zrobić zdjęcia budy rozłożonej w pozycji leżącej i siedzącej...

ja już mam a wy i tu jeszcze dokładacie narazie myslę nad

cybex callisto

peg perego SI

maclaren techno xt

no i nie powiem ten Marty też mi dał do myślenia

Marta a mogłabyś zrobić zdjęcia budy rozłożonej w pozycji leżącej i siedzącej...

Aga jestes boska hehe:-) a per perego si ile kosztuje??

no i mam wozek :) 1 odczucia mega pozytywne !!! siedzenie fakt nie jest duze jak w trójczesciowym wozku ale starcza jak dla Pawla ! kolorek boski ! no i LEKKI !!!! SERIO :) Pokrowiec na nozki ocieplany ! Paweł nie chce z niego wyjsc :) wyjełam tacke i sam sie wspina i zchodzi aa no i kosz duzy na zakupy :D odrazu mi z klaudzia sie skojarzyło bo ona pokazywala jak obładowuje swoj wozek zakupami :D aa no i koła wygladaja na solidne :) ciesze sie bardzo niesety jutro 1 spacer bo dzis do pracy zaraz :(

jaki wózio kupiłaś??Bertoni???ten zielony z nowej kolekcji zajebisty:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
004.jpg006.jpg007.jpg010.jpg008.jpg009.jpg

kilka fotek ze spaceru i Aga dla Ciebie zdjecia budy

Do góry