reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

kurde ratujcie mnie :-/
już miałam zamawiać wózek Bertoni ale popatrzyłam na opinie w necie i najbardziej mnie niepokoi że wysokie osoby narzekają.Mam 171 to chyba zalioczam się do wysokich co :-/kurde już nie wiem a chcę do 300 zł max.

sama sobie odpowiadam ...szkoda

kupiłam w sklepie Bertoni Foxy.nie moge sie jak na razie przyzwyczaić ,mam wrażenie że Igi mi leci do dołu w tym wózku.I był juz ostatni niebieski ale w rozsadnej cenie 265.no zobaczymy.teraz mam mieszane uczucie troche.zawsze moge wsadzić w big karete i heja.

reklama
A przez ciebie Ania cały czas po głowie mi chodzi Cybex Callisto :))))
a wiesz że zaraziłam jeszcze nim koleżanke i ona go kupiła na allegro i po tygodniu gościu jej odpisał że nie wyśle wózka bo już nie ma , strasznie się wkurzyła i kupiła coś innego
a na mój wózek nie narzekam póki co bo się go całkiem fajnie prowadzi :)

No mi sie podoba ten cybex choć nie mam gdzie go wypróbować. Szkoda tylko, że nie ma pokrowca na nóżki. Będę mysleć too może coś wymyśle :)))

reklama
Do góry