reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

reklama
Ula prosze zdjeciaa:p

mam do tego folie mocowana na zamek i obrycie na nozki tez na zamek:-)

Gosia fajny :-)
ta buda jest w peg perego rewelacyjna
ja się jeszcze nie zdecydowałam na nic licytowałam ostatnio PP SI ale poszło za 810 a nowy 940 to aż taka szalona nie jestem wolałabym dopłacić i mieć nowy...

Gosia super :) Gratuluje zakupu ;) ,nic się nie chwaliłaś że masz coś na oku
a to mój z Kubą na szybkim spacerze

Ania super wózek :-)

Gosiu fajny wózio...
Aniu jesteś zadowolona z wózeczka?
Ja dziś próbowałam espiro metro a wczoraj x-landera x-go i oba fajnie się prowadzą. Nie mogę sie zdecydować hehe...
Asia udało mi się nim wyjechać dopiero 2 razy bo u mnie pełno śniegu ale jeździło mi się nim całkiem dobrze , jest zwrotny ,lekki i nie zajmuje dużo miejsca ,łatwo się podbija pod krawężnik i można dokupić do niego pokrowiec do przewożenia :) ,szkoda że nie ma okrycia na nóżki i barierki ale Kuba i tak zawsze zapięty bo mi jak tylko się zatrzymam wychodzi z wózka :D

No ja wczoraj próbowałam Chicco Lite Way co ma AniaSm i nawet mojemu mężowi się spodobał. Jedynym minusem jest brak okrycia na nóżki i chyba ciut za płytkie siedzisko ale prowadzi się fajnie. Jeszcze pokaże mojenu mężowi x-landera x-go i espiro metro. Myśle, że po nastepnej wypłacie wreszcie się zdecydujemy :)))

Ostatnia edycja:
reklama
kurde ratujcie mnie :-/
już miałam zamawiać wózek Bertoni ale popatrzyłam na opinie w necie i najbardziej mnie niepokoi że wysokie osoby narzekają.Mam 171 to chyba zalioczam się do wysokich co :-/kurde już nie wiem a chcę do 300 zł max.

Do góry