reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

WÓZEK - wasz wybór !

Świetny! I 6kg! Ja potrzebuję coś do noszenia właśnie i ten póki co wygrywa:tak:

Kurcze tak się cieszyłam na lato że tu chusta i sprawię sobie jeszcze mt ale niestety moje ciało odmawia mi noszenia Asi :-( że też taki z niej pulpecior...

reklama
Hehe... nie bój się, nasze stworki wkrótce Twoją dogonią...

Co do tego wózia to jakbyś była zainteresowana to tu masz sklepu w Twoim rejonie, które niby powinny mieć te wózki. Mówie niby bo u mnie we Wrocku w wymienionych sklepach nie było jednak możesz podzwonić a nóż będą to zawsze sobie oblukasz na żywo...

Też bym chciała taką niespodziankę :-)

Aza ale Asia to wcale nie największa na forum, są cięższe łobuzy, a przede wszytskim chyba wszystkie wyższe :D

dziunka też sobie zrobisz taką niespodzianke tylko za jakiś czas ;)

mnie to właśnie zawsze śmieszy że piszą że wózek dla dziecka od 0-3 lat i wadze 0-15kg , dobrze że w rzeczywistości wytrzymują większe obciążenie

No własnie nie wiem czy nie poczekamy jeszcze dłuzej niż planowaliśmy, bo teraz kolejna bratowa w rodzinie w ciąży (ma córkę półroczną i każdy przerażony, tym bardziej ze z tą jedną sobie nie radzą i wszytskim wciskają jak rzecz, a do tego karmią normalnie obiadami dla dorosłych:szok:), a jeszcze inna bezskutecznie się stara od kilku lat więc najpierw im wsyztskim miejsca ustąpię a jak się wydzieciują to wtedy ja:-D

Cod o Maclarenów too tak naprawde odczuwalna mała waga jak dla mnie jest tylko w Volo bo waży 4kg jednak oparcie sie nie opuszcza. Nastepne modele Triumph, Quest itp. jak patrzyłam maja wage koło 7kg i szczerze 7 czy 8 to tak abrzdo nie czuć a jak jest mała różnica to po co przepłacać hehe... Wiem, że Maclareny mają dobre opinie ale te ceny czasem dobijają...

nie zgodze sie, na zywo probowalam maclarena i callisto - mega roznica wagowa

reklama
ALe dziś klapę dałam :D idę do sklepu z wózkami i mówię, ze nie pamiętam modelu ale chciałam kupic espiro co waży 6 kg. A Ci do mnie ze takowe nie istnieją :D o mały włos afery nie zrobiłam, ten mi w katalogu pokazuje, że faktycznie, że ponoć w necie ściemniają z wagą, a potem w domu zajarzyłam ze o EASY GO SENSO miałam się pytać a nie espiro:szok: ale ze mnie blondyna:-D

Do góry