reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

reklama
No i byłam zobaczyć EasyGoSenso, ale nie mają w ofercie:-( za to x-landery pooglądałyśmy z mamą (bo ona też szuka):tak: i tak, ten co ma Marta - XGo - świetny i nawet dość tani - 450zł. Ale ponieważ mi zalezy na lekkości przede wszystkim,a ten jest dość ciężki to odpada.
A z ciekawostek: w różnych miejscach w necie waga wózka waha się od 8kg do 11 :-D

I pan powiedział że na dniach będzie miał w super promocji XS Wózek dziecięcy XS - X-lander - Wózki dla dzieci - Wózki dziecięce wielofunkcyjne Waży 6kg. I to mi się podoba! Także od jutra dzień w dzień polowanie bo podobno dużo chętnych;-)

reklama
swoja droga czy wy jeszcze uzywacie wozka? bo my baaaaardzo rzadko

My też rzadko, bardzo często Tuli, a teraz chustę kółkową. Ale Alicja jest już ciężka więc na dłuższa trasę nie dałabym rady nieść, a ona na nóżkach za długo sama nie chce pomykać. Wiec na dłuższe spacery mamy parasolkę Toppi jakąś. Też miałam fajny wózek wybierać, ale w końcu poszliśmy w Lublinie do pierwszego z brzegu sklepu w którym były 4 wózki i ten za 230 zł kupiliśmy :)

Do góry