reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

dziunka Asia wyglada rewelacyjnie w tym wozku;) i jak ubrana pod kolor;-)
Kilolek zgrabniutki i fajny wozeczek:tak:

W moim wozku tez mam na szczescie dostep do kosza jak Go rozloze (tylko, ze ja Go nie rozkladam :) juz nie pamietam kiedy Kuba spal w wozku:)). a w ogole ostatnio jestem z Nim na spacerze, idzie z naprzeciwka babeczka, cos tam zagadala a ja patrze a malutkie dziecko w koszu od wozka:szok: wieksze, ok.2latka siedzi normalnie, byl to wozek Graco, ktory ja mialam wczesniej i rzeczywiscie kosz duzy ale bez przesady. Pierwsze to nawet pomyslalam, ze pewnie jakis pdowojny nowy model graco:-D sa takie podwojne, ze jedno dziecko z tylu nizej aleto nie byl taki

Ostatnia edycja:
reklama
Dziunka Boski ten Wasz wozek, a jak Aska fajnie w nim wyglada :)))
Julka zazdrosna pewnie??? czy przyjela to po mesku?

Julki to wcale a wcale nie obeszło;-)

o Dziunka pałąka to ja w ogóle nie umiem ogarnąć, jakiś za mały na te rurki i odpina się jakoś, nie wiem, może z czasem obczaję

Ponoć się wyrabia i potem łatwo chodzi.

dziunka Asia wyglada rewelacyjnie w tym wozku;) i jak ubrana pod kolor;-)
Kilolek zgrabniutki i fajny wozeczek:tak:

W moim wozku tez mam na szczescie dostep do kosza jak Go rozloze (tylko, ze ja Go nie rozkladam :) juz nie pamietam kiedy Kuba spal w wozku:)). a w ogole ostatnio jestem z Nim na spacerze, idzie z naprzeciwka babeczka, cos tam zagadala a ja patrze a malutkie dziecko w koszu od wozka:szok: wieksze, ok.2latka siedzi normalnie, byl to wozek Graco, ktory ja mialam wczesniej i rzeczywiscie kosz duzy ale bez przesady. Pierwsze to nawet pomyslalam, ze pewnie jakis pdowojny nowy model graco:-D sa takie podwojne, ze jedno dziecko z tylu nizej aleto nie byl taki

Ech, czego ludzie nie wymyślą...

Ania a Ty wozio juz dla damy masz wybrany??
Gosia chciałam Jedo Fyn bo mam fotelik Besafe Izi Sleep ale doszliśmy do wniosku że wózek kupimy w NO jakiś używany więc prawdopodobnie kupimy Maxi Cosi Mura 3 lub 4
Maclareny są cudne, a kiedyś okropnie mi się nie podobały. U nas jeździ jeden w brązach, a siedzisko jest w romby. Nigdy się napatrzeć nie mogę.

A to nasz cybex:

Zobacz załącznik 377933Zobacz załącznik 377934Zobacz załącznik 377935

Po testach drogowych jestem zadowolona, Asia również. Nie mogę się zachwycić łatwością w prowadzeniu (nawet jak jest obładowany to jednym palcem mogę zawrócić) w podjeżdżaniu pod krawężnik, no i najważniejsze - łapię w jedną rękę wózek, na drugą biorę Asię i na 4 piętro bez bólu;-)

Aha i najbardziej podoba mi się to że drugiego takiego nie spotkam;-):-D
super wózeczek :tak:
no kurde już 3 raz pisze tego posta i za każdym razem mi go zżera grrr

Pochwalę się, ze kupilam wózek (choc nie tak fajny jak Wy macie)
WÓZEK PARASOLKA COTO BABY- RYTHM+PREZENT (1728000242) - Aukcje internetowe Allegro (niebieski)
nie chcialam zbytnio kasy wydawać, bo miał być tylko jako dodatkowy, na wyjazdy i do pksu. Na ulicy jeszcze go wypróbowalam ale po domu jeździ bardzo lekko, nawet z Kuba w środku
fajniutki ,skojarzył mi się z pszczołą :-) ,chyba przez te rączki w paski ;-)

ale ludzie mają pomysły :szok::szok::szok:

reklama
Do góry