reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

Witam,
Mata-kow z uszami i patyczkami masz rację. To co mówisz potwierdzają pediatrzy i laryngolodzy. Kiedyś mi się zdarzyło, że nie zauważywszy zostawiłam przy oczyszczaniu ucha kawałek wacika z patyczka. Jasiu przez ok.2 m-cy tarmosił uszko a ja nie mogłam skojarzyć faktów. Wacik w uchu nie był widoczny, bo osadził sie głeboko i zatrzymywał wydzielinę w uchu.Skończyło sie to zapaleniem ucha i wizytą u Laryngologa. Co do proszku to ja od urodzenia używam dla moich dzieci Jelpa, pomimo że jeden ma już 3 latka a drugi w lipcu skończy 2 lata. Niedawno po namowom koleżanek wypróbowałam niemiecki Vizir - świetnie dopiera, ale niestety młodszemu od razu powychodziły krostki na raczkach i nóżkach i zaczał się drapać. Więc powróciłam do Jelpa.

reklama
:tak:Chicco Synthesis przetestowałam na swoich dzieciach i byłam bardzo zadowolona.O Maxi Cosi słyszałam pochlebne informacje na forach, natomiast nie mogę odnieść sie do pozostałych marek. Pozdrawiam
Co sądzicie o tym foteliku? Jest to fotelik CHICCO SYNTHESIS XT-PLUS
362978185

Zastanawiam się jeszcze nad maksi cosi city, graco i coneco. W moim mieście na żywo widziałam tylko fotelik graco. Proszę o jakieś rady. Czytałam że większość mam zakupiła fotelik maksi cosi. Dzięki

[/quote]

:tak:Chicco Synthesis przetestowałam na swoich dzieciach i byłam bardzo zadowolona.O Maxi Cosi słyszałam pochlebne informacje na forach, natomiast nie mogę odnieść sie do pozostałych marek. Pozdrawiam
Co sądzicie o tym foteliku? Jest to fotelik CHICCO SYNTHESIS XT-PLUS
362978185

Zastanawiam się jeszcze nad maksi cosi city, graco i coneco. W moim mieście na żywo widziałam tylko fotelik graco. Proszę o jakieś rady. Czytałam że większość mam zakupiła fotelik maksi cosi. Dzięki

[/QUOTE]

Mamojasia ja zakupiłam w czwartek identyczny fotelik jak ten na zdjęciu na allegro. W poniedziałek pewnie zobaczę go już na żywo. Z przesyłką kurierską zapłaciłam za niego 265 zł. Myślę
że to niedrogo w porównaniu z maksi cosi. Chicco wypada tak samo dobrze w testach jak maksi cosi.

Agacinko, no właśnie my też mamy stacjonarny przewijak, a ten będzie na wyjazdy.

Głuszku, my z braku wanienki dmuchanej na wyjazdach kąpaliśmy Wojciaszk w różnych miskach (na przykład na żaglach), a nawet w umywalce. Gdzie się dało.

Magdziarko zakładasz taką moskitierę na rzep? Opłaca się to kupić? Ja koniecznie musze zabezpieczyć sypialnie przed robalami różnymi, bo mieszkam przy lesie (żeby nie powiedzieć że w lesie:-))

Tak na taką taśmę. Z jednej strony klej do ramy z drugiej rzep..ale jest to takie średnie...na sezon dwa starczy ( nie miałam za bardzo kasy...a to wyszło za grosze...)W obsłudze łatwe do montazu. Taśma mocna, dobrze się trzyma. Gorzej z tą siatką trzyma się tylko jakoś ciężko ja było dociąć do wymiaru ale to nie apteka i ogólny bilans jest na PLUS

Tak na taką taśmę. Z jednej strony klej do ramy z drugiej rzep..ale jest to takie średnie...na sezon dwa starczy ( nie miałam za bardzo kasy...a to wyszło za grosze...)W obsłudze łatwe do montazu. Taśma mocna, dobrze się trzyma. Gorzej z tą siatką trzyma się tylko jakoś ciężko ja było dociąć do wymiaru ale to nie apteka i ogólny bilans jest na PLUS

Ja mam taką moskitierę i wisi już umnie kolejny sezon i jest spoko. Ja jestem zadowolona, fakt że to docinanie to troszkę koszmar, ale..... na wiecej to mnie nie stać.

reklama
Do góry