reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

reklama
Joasia, Darunia pięknie urządzone pokoiki :-D:-D:-D

Patyk ja na razie podłożyłam poduszeczkę Ferreti taką dla niemowlaków ale myśłąm o tej, która Ty masz. Położna mówiła, że najlepiej jak maluszek ma wyżej główkę i plecki wtedy się tak nie zachłyśnie :) jak będzie się ulewało

bardzo mi sie podoba taki lezaczek dla maluszkaa...a czy wy macie jakies propozycje

Siedzonko regulowane jest w dwóch położeniach
Rodzic może ustawić 6 dowolnych prędkości huśtania
8 melodyjek (odgłosy natury) uspokaja i relaksuje dziecko (możliwość regulacji głośności)
na odczepianej tacce znajdują się kolorowe zabawki - dziecko może je dotykać i obracać
Maluszek poprzez kulę-"lusterko" oraz wiszące i kręcące się nad jego główką pluszowe zabawki, rozwija fantazję oraz zmysły wizualne- rozwija w ten sposób zmysł dotyku, porównuje kształty
Huśtawka wyposażona jest oczywiście w trzypunktowe pasy bezpieczeństwa zapinane na plastikowe sprzączki, które nie pozwolą Twojemu dziecku wypaść z huśtawki
Poszycie siedzonka jest z NIEALERGICZNEJ bawełny, którą można prać w 30 st. C
Huśtaweczka zasilana jest bateriami - R20 x 4
(trzeba dokupic)
Przeznaczona dla dzieci od narodzin.

Magdziarko ja juz wczesniej wklejałam ten leżaczek- mój brat ze swoją żoną bardzo sobie go chwalą- ja mam taki no i jeszcze nic nie powiem na jego temat, ale ma regulacje oparcia, może byc jako kołyska- wiec mysle ze bedzie ok- mój brat jest strasznie z niego zadowolony:-)
ImageShack - Hosting :: p1010755wy8.jpg

sliczna ta hustaweczka
ja mam lezaczek juz w domku - taki jaki przyslala mi kolezanka po jej dzieciach - wiec sie ciesze jaki mam - choc jakbym kupowala - pewnie bym szukala bardziej .....wyszukanego :-D

Magda moja koleżanka kupiła taką huśtaweczkę synkowi. Tyle tylko, że jak miał ok. 4-5 miesięcy to funkcja automatycznego bujania przestała się sprawdzać bo mały choć nie ważył 9 kg. to huśtawka nie miała siły bujać jego dupką. I mowiła, że drugi raz by nie kupiła. To jest zdanie koleżanki nie wiem jak to wygląda w praktyce.

darunia - moja dwojeczka wychowala sie w takim zwyklym - najwazniejsza funkcje ma - jest lezaczkiem...palaki sa fajne bo zabawki ciekawia male raczki
reszta to raczej dla rodzicow jest ;-)

ja mam karuzelke w kolysce z funkcja wibracji - to jest dla mnie jakas...masakra...warczy to to - choc moze na dziecko dziala - zobaczymy

w lezaczku tez mam wibracje - ale jakos jeszcze nie kupilam baterii - wydaje mi sie jednak ze to zbedny bajer jest i nie bede musiala podlaczac "Olgi" pod prad:-D - bo takie to daje wrazenie - jakby podlaczyc malucha pod napiecie:-D

reklama
Do góry