reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

reklama
Kasiau fajne to krzesełko.

A co powiecie o takiej zabawce. Moja sąsiadka kupiła dla trzylatka
Zamknij okno

09884787_b_600.jpg

Przecież musi mieć wszystko tak jak ja przy Domisiu.Ale dla mnie to szok cena za którą kupiliśmy. Bo jeszcze nie dawno na allegro była po 126 + przesyłka. Ale nie mam gdzie jej teraz schować:szok:.Chyba do garazu wyniose:-)

Magdziarka zabawka fajna.

Azile a lalka super i naprawde jak żywa wygląda ;-) mama mi powiedziała teraz jak byłam u nich że prezenty zawsze chowali do garażu, albo do babci- bo raz jak schowali do łóżka to ja znalazłam i sie rozpłakałam... hihi

reklama
ho ho Kasiu to drugie jak nocnik wygląda :-D fajne, takie fikuśne :tak:
a ja ciągle się zastanawiam czy zostawić to stare krzesełko czy kupic nowe :dry:

prezenty teraz na topie bo święta tuż tuż :tak: malutkiej coś pewnie kupimy, na pewno nie szczeniaczka-uczniaczka, bo teściowa się przymierza (teraz w hipermarketach są po ok. 93-94 zł :tak:). Zostaje nam jeszcze bratanica męża... zastanawialam sie nad ciastoliną, mała ma 4 lata więc chyba się jej spodoba :sorry2:

jeśli chodzi o zabawki jesteśmy z mężem zdania, że nie ma sensu kupować dużej ilości jakichkolwiek zabawek, tylko te edukacyjne (np. takie jak Magdziarka pokazała). Jedna konkretna zabawka, a tyle mozliwości :tak:

Do góry