reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

W niedzielę w realu była promocja zabawek wszystkie dosłownie wszystkie były przecenione o 50%. Nieważne czy firmowe czy nie. My nawet nie wiedzieliśmy ale jak pojechaliśmy na zakupy to nie uwierzyłybyście co tam się działo. Ludzie dosłownie wyrywali sobie z rąk:szok:. Nawet nie było się jak przecisnąć. Jedynie Kubie dorwaliśmy taką zabawkę
MUZYCZNA KULA Z MAŁPKĄ FISHER PRICE SUPER ZABAWA (505671972) - Aukcje internetowe Allegro
zapłaciliśmy 25zł i ma trochę radości
Ludzie to przyjeżdżali i widać zę brali do swoich sklepów. Bo wyjeżdzali 3-4 wózkami.
Byłam nieświadomym świadkiem tych dantejskich sce. Zajechaliśmy do reala po 10 rzeczy żeby do expresowej kasy stanąć. Stoimy a dookoła tyyle ludzi i kupują i kupują. pOtem dowiedziałam się o tyj 50 % obniżce a ja tam byłam:tak:

reklama
Kupilam Mani szczeniaczka uczniaczka jaka jestem zadowolona jest poprostu cudowny,mam ochote jej go dac,ale poczekam do Swiat bedzie miala tyle radosci,dla psiny kupilam tez kilka zabawek kazda inna aha i mikolajowa czapeczke nie moglam znalezc zadnej czerwonej sukieneczki,dla siebie kilka makijazowych rzeczy i ten tel mamie,nie mam nic dla brata poszukam jutro;-)

Joanna bardzo fajne te zabawki- ja namawiam Ł żeby kupic małemu elektoniczną nianię pod choinkę, bo nam sie przyda a i tak co chwilę Bart dostaje coś od nas ;-)

Od nas mały dostanie zabawki do przyczepienia do poręczy spacerówki. Jeszcze takich nie ma, a jestem pewna, że nie dostanie od nikogo z rodziny. Jeszcze jeździ w gondolce...ale już nie za długo:tak:.

no nasze dzieciaczki będą miały niesamowite święta, ja nie wiem co dziadkowie za niespodzianke ukryli w swojej szafie, wczoraj mało teściowa zawału nie dostała jak podeszłam do szafy po ręcznik:-D

reklama
Do góry