reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

reklama
Ula podobają mi się te kozaczki białe. Są śliczne, takie jak dla śnieżnej królowej. I te zapinane butki są takie dziewczęce. Mam nadzieje, że Arturo w przyszłości bedzie miał siostrę (może Zuzię, bo bardzo podoba mi się to imię:-))

sliczne buciki...:tak: my narazie jedyne co mamy to trampki, w ktore pewnie na wiosne juz Paulinka nie wejdzie i zimowe buciki w ktorych zamek sie zepsuł:zawstydzona/y: na szczescie w kombinezonie mamy buciki:tak: na wiosne bede musiała pomyslec...

reklama
Co prawda nie mam doświadczenia z tymi materiałowymi ale na logikę wydaje mi się że jak się dziecko w to zapłacze a zacznie płakać to ciężko wyjąć dzieciaka , ja miała m coś ala torebka i tylko się zaciskało troki więc łatwiej było wyjać.
Tak samo z nosidełkiem, zapinam jak plecak i mam 2 wolne rece a przy chyście podtrzymywałam jedną ręką.
Teraz dzieciaczki i większe i sztywniejsze ale weź pod uwagę wkładanie i wyciąganie dziecka z chusty

Ja mam coś w tym stylu
http://www.infant.com.pl/images/p056_1_00.png
moz-screenshot.jpg
moz-screenshot-1.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry