reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

Jutro idziemy kupic pierwsza szczoteczke kolezanka znalazla jakies fajne jutro ma mi pokazac gdzie jest sklep z tymi cudenkami;-)
Aniknulko Maclaren jest bardzo dobra i dosc popularna firma jak juz bede decydowala sie na lekka spacerowke napewno bede wybierala miedzy maclaren a Quinny ten co Agacina pokazywala kilka stron wczesniej

reklama
Agusia, Mamoot, bardzo ładne spacerówki i cenowo połowę tańsze od Maclarena :tak:
jednak tym razem zanim zdecyduję się na wózek pojadę do dużego sklepu i pooglądam, pojeżdżę, "pomacam" i dopiero wtedy podejme decyzję :tak:

oczywiście dla mnie ważne są również Wasze rady kochane mamusie z doświadczenia wiem, że dopiero po użytkowaniu wózeczka wychodzą plusy i minusy :tak:

Ja dla Kingi mialam na poczatku taka silikonwa na palec i bylo ok Pozniej robilo sie niebezpiecznie dla mojego palca.Mialam jeszcze taka szczoteczke gryzak chicco cos takiego
NUK szczoteczka 2szt gryzak zestaw szczoteczek@ (538328897) - Aukcje internetowe Allegro
Noo a pozniej ok roku przeszlismy juz na zwykla szczoteczke
Teraz chyba od razu kupie ta nuk i jak co to gazik i bedziemy sie czyscic
Te gryzaki Nuka są fajne do masowania dziąseł. Ale nie polecam do czyszczenia ząbków. Tak jak pisałaś...dodatkowo gazik się przyda:tak:

W związku z tym, że mała zaczyna rozrabiać zastanawiam się nad kupnem kojca takiego z siatki no i mam dylemat...

czy kupić taki typowy kojec, który (ponoć) szybko sie rozkłada ŁÓŻECZKO TURYSTYCZNE KOJEC KWADRAT KURIER (534254544) - Aukcje internetowe Allegro

czy łóżeczko turystyczne
ŁÓŻECZKO TURYSTYCZNE KOJEC WYJŚCIE BOCZNE 4 wz (534252955) - Aukcje internetowe Allegro

łóżeczko posłuży nam dłużej, bo my mamy małe łóżeczko, tzn, 60x100 i mała już nie ma dużo miejsca, a łóżeczko turysstyczne ma otwierany bok, więc jak mała podrosnie to sama będzie mogła wchydzic i wychodzić...
ale zależy mi też na tym, żeby kojec wziąść np. do ogrodu, bo na wiosne mam zamiar w końcu zrobic uzytek z naszego trawnika i posiać warzywa dla małej. Nie wiem co sie lepiej sprawdza :sorry2:

Mata - ja mam łóżko turystyczne po Fabianie, w zasadzie służyło do przemieszczania sie po mieszkaniu, na wyjazdy - zdało egzamin, _ Nie zastanawiaj sie nawet - kupuj !!!:-D:rofl2:

reklama
Dzieki za rady dziewczyny, to raczej będę sie rozglądała za łóżeczkiem turystycznym. A jak jest z jego rozłożeniem i transportem? Bo ja bym chciała wziąć np do ogrodu, czyli pod jedną pachę małą, pod drugą łóżeczko :sorry2:

Do góry