reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

Oj i mnie sie wydaje, ze cena podskoczy do super wysokiej, Mutsy są drogimi wózkami.,..
Co do ciuszków z H&M to i ja jestem zwoleniczką :-p ( jeszcze lubię Zara baby)

reklama
ło matko Marlenko !!!:szok:ja to kocham jeździć autkiem, a Nadia jak lubi. Ja to kocham prowadzić auteczko- niestety od paru lat nie mam swojego - i nie wiem czy sie doczekam swojej fury ( komore tylko mam) :rofl2:

Co do jeżdżenia autem to ja uwielbiam jedździc, ale nienawidzę jeździc po Krakowie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I wolę jeździc tramwajem, albo isc pieszo, po Żaganiu czy jak się jedzie autostradą do Żagania to uwielbiam jechac ;-)

Co do ciuszków to byłam teraz z siostrąw H&M i Boszeeee jakie ciuszki widziałam zaje....te!!!!!!!!! Tylko miec kasę i kupowac :-p;-) :sorry2:

A ja mam prawko od 10 lat, ale nie jeżdżę od 7... :zawstydzona/y: Mąż obiecał naukę od wiosny ;-)
Co do ubranek to ja jakaś dziwna jestem... nie patrzę czy ładne tylko czy praktyczne :zawstydzona/y: no i kupuję pakami na allegro (teraz mam przerwę w kupowaniu bo zaopatrzyłam Olę do roku czasu ;-)) Ale powiem Wam że mam szczęście bo mała ma same markowe i chyba najbardziej zadowolona jestem z h&m, early days i disney :-)

A ja chyba jestem jedyna,ktora nie ma jeszcze prawa jazdy....:-(

A to siedzisko takie tanie,bo bez stalaza-stelaz jest na oddzielnej aukcji.

reklama
Do góry