reklama
marlena nad
:)
( jeszcze lubię Zara baby)
podobno sa urocze niewidzialm jeszcze,sklepy typu h&m,zara itp sa w innym miescie,a ja samochodem nie lubie jezdzic

daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Co do jeżdżenia autem to ja uwielbiam jedździc, ale nienawidzę jeździc po Krakowie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I wolę jeździc tramwajem, albo isc pieszo, po Żaganiu czy jak się jedzie autostradą do Żagania to uwielbiam jechac ;-)
Co do ciuszków to byłam teraz z siostrąw H&M i Boszeeee jakie ciuszki widziałam zaje....te!!!!!!!!! Tylko miec kasę i kupowac
;-) 
Co do ciuszków to byłam teraz z siostrąw H&M i Boszeeee jakie ciuszki widziałam zaje....te!!!!!!!!! Tylko miec kasę i kupowac

joasiek1977
Mamusia Oleńki :)
A ja mam prawko od 10 lat, ale nie jeżdżę od 7...
Mąż obiecał naukę od wiosny ;-)
Co do ubranek to ja jakaś dziwna jestem... nie patrzę czy ładne tylko czy praktyczne
no i kupuję pakami na allegro (teraz mam przerwę w kupowaniu bo zaopatrzyłam Olę do roku czasu ;-)) Ale powiem Wam że mam szczęście bo mała ma same markowe i chyba najbardziej zadowolona jestem z h&m, early days i disney :-)

Co do ubranek to ja jakaś dziwna jestem... nie patrzę czy ładne tylko czy praktyczne

mata-kow
mama do kwadratu :)
A ja chyba jestem jedyna,ktora nie ma jeszcze prawa jazdy....:-(
ni jedyna, ja też nie mam ;-)

reklama
ja tez ;-) mialam jedno podejscie ale nieudaneni jedyna, ja też nie mam ;-)![]()