reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

magdziarka;
Dziękuję Kochana :-)
ja wczoraj zrobiłam dość duże zamówienie z internetowego sklepu TuTuTu - zamówiłam ubranka marki Sofija - mają fajną bawełenkę :-)

reklama
Chyba zamówię taką wanienkę na wannę. PO co nosić ją do pokoju i z powrotem...atak na wannę..myju myju w ręczniczek i do pokoju...

Nakładana na obrzeże każdej wanny o standardowej szerokości. Bardzo praktyczna, szczególnie w małych łazienkach. Może służyć do drobnych przepierek. Wygodne wylewanie - wystarczy wyjąć korek. Kolory: biały, niebieski, różowy, seledynowy, żółty, czerwony. Pytaj o aktualnie dostępne kolory. Wymiary zewnętrzne (razem z rantem): dł. 80 cm, szer. 69 cm. Wymiary wewnętrzne: dł. 69 cm, szer. 44 cm. Cena 33 zł

0398a.jpg

A jeszcze jedno.Jestem strasznym przeciwnikiem wszelkiego rodzaju grająco -migoczących pierdół i uważam, że dzieci nie powinny mieć wkoło siebie za dużo róznych różności. I tak potem są przyzwyczajane do reklam, szybkich bajek co w konsekwencji powoduje, że nie potrafią się skupic. Zawsze się śmiałam, że gdybym na lekcji była ubrana w jakies lampki błyskające itp to by wszyscy słuchali ...no, nie o tym chciałam..wracając do tematu . Jaką zabaweczkępolecacie na początek dla maluszka( karyzela,imitacja serca mamy, swiecący księzyc)itp

Asiu mebelki super:tak:śliczności maluszek będzie mieszkał jak książe.
Magdziarka ja kupię karuzelę pluszową biedronki , łańcuszek do smoczka, grzechotkę do wózka i jakąś przytulankę, fajne są te imitujące bicie serduszka mamy ale jeszcze się nie zdecydowałam

Ja miala karuzele z fisher price melodie sa naprawde super. Kuba zawsze przy nich usypial bez problemu.

Asiu monitor tez kupuje bo jestem straszna panikara przy Kubie potrafilam nie spac cala noc i sprawdzac czy wszystko ok.
Krzys kupuje w stanach za 74 dolary u nas chyba trochu drozsze.

ziękuję Aniknulka :-)
Kasiu;
no to chyba ja też się nad tym zastanowię bo pewnie całe noce będę czuwać czy wszystko ok. U nas chyba kosztuje to okolo 700zł :szok: bardzo dużo... :-(

Ja do łóżeczka obowiązkowo karuzelkę :tak: ale nie od razu, bo maleństwo chyba nie tak szybko będzie potrafiło ją dostrzec ;-):-D a poza tym może ktoś da w prezencie ;-)
z innych gadżetów to nie za wiele będę kupować, bo zabawki czy grzechotki to siedlisko bakterii. Ale spokojnie, wyrodną matką nie będę :-D, tylko wolę kupić kilka konkretnych zabawek niż cały kosz byle czego ;-) a poza tym też zawsze ktoś coś może przynieść;-)
Co do monitora oddechu, tak jak Joasia pisła strasznie drogie, a znając mnie, to i tak będę ciągle wisiała przy łóżeczku :sorry2:

Magdziaro dla mnie sie bardzo podoba. Moje dzieci na początku zasypiały tylko otulone w kocyk, więc otulaczek dla mnie rewelacja.

reklama
Do góry