reklama
mata-kow
mama do kwadratu :)
mata-kow
Ja się nie denerwuję ;-) tylko nie wiem czemu raz mozna wkleić linka, a potem już nieMata skarbie nie denerwuj się przeciez ja nie specjalnie![]()

Mam nadzieję, że coś da się z tego wykorzystać ;-)
A tak ostatnio pogrzebałam w necie i jeśli któraś ma w mieście sklep sieci PEPCO to teraz mają tam przeceny bodziaków (chyba nie całe 5 zł) i pajaców (niecałe 10zł) :-)
Mata ja już buszuję po necie
tez się wkurzałam jak nie mogłam czegoś wkleić, ale najważniejsza nazwa resztę się znajdzie
Jeszcze raz dziękuję za namiary
w kwietniu mam zamiar przejechać się na stadion, ale chcę sobie sprawdzić ceny żeby nie przepłacać
(ale ekonomistka he he)
tez się wkurzałam jak nie mogłam czegoś wkleić, ale najważniejsza nazwa resztę się znajdzie
Jeszcze raz dziękuję za namiary
w kwietniu mam zamiar przejechać się na stadion, ale chcę sobie sprawdzić ceny żeby nie przepłacać
(ale ekonomistka he he)Jotemka
Fanka BB :)
A jeśli można spytać tak z ciekawości: gdzie pracuje Twój mąż, że taki "zarobiony"?
Kochana, odpowied tutaj: https://www.babyboom.pl/forum/czerw...-watek-glowny-11986/index215.html#post2128049 Nie chce zasmiecac watku:-)
mata-kow
Nareszcie dobrnęłam do końca sweterka, no prawie do końca, bo guziczki trezba jeszcze przyszyć i zapięcia porobić, ale na razie nie mam już do tego weny 
Uwaga, uwaga robótek odsłona pierwsza

(mój pierwszy w życiu sweterek 
):

Uwaga, uwaga robótek odsłona pierwsza

(mój pierwszy w życiu sweterek 
):mata-kow
Teraz na tapecie są papucie, a potem chyba znów sweterek, ale bardziej skomplikowany
;-):-)
;-):-)reklama
Magdziarka świetne te wózeczki ! Bardzo mi się podobają i przyznam szczerze że jestem w trakcie szukania wózka dla swojego synka. Czy mogłabyś podać jakiś link gdzie mogłabym zobaczyć te wózki. Chodzi najlepiej o stronę tej firmy. Dodatkowo nie będę ukrywała że chodzi mi też o cenę wózka.
Wózeczek to Teutonia. Strona producenta tutaj:Teutonia - Producent w