reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

dzień dobry dziewczyny!
mam pytanie co do wózka:kupujecie nowe czy używane?:confused:
sprawdzam ciągle na allegro używane, ale chciałabym tylko głęboki bo spacerówkę już mam,
ile planujecie wydać na zakup, jeżeli można oczywiście zapytać?

reklama
Ja będę kupowała nowy, ale nie jakiś drogi. Ten wózek, co mi się podoba, razem z fotelikiem-nosidełkiem jest w granicach 1100 zł, a bez fotelika już od ok. 850 zł. Nie wiem czy będę brała pełen zestw, bo po rodzinie krążą 2 nosidełka i nie wiem czy zdążą wrócić do czerwca ;-) jak nie wrócą, to kupię z nosidełkiem

zaczęłam właśnie czytać od początku wątek, jestem na str 5,widzę że dziewczyny mają zbliżone upodobania co do zakupu wózka,
ja myślałam o używanym per perego,bo pożyczyliśmy do niego fotelik, można już go kupić za 500 na allegro,a w sklepie od 1300 do 2000,
Mata-kowo jakim modelu myślałaś?

Na 99% będzie to jedo bartatina. Podoba mi się, wygląda solidnie, nie spotkałam się z dużą ilością negatywnych opinii, waga nie taka duża, a przede wszystkim fajna cena. Można mieć podobny wózek nawet o 300zł tańszy, ale gorszej jakości. Inne wózki, które mi się podobają kosztują ponad 2000 zł i trochę mi szkoda taką kaskę wydawać na wózek, a używanego nie chcę, bo mam nadzieję wychować w bartatinie jeszcze drugie dziecko :sorry2:

Mata śliczny sweterek gratuluję zacięcia i cierpliwości:-D ja poszperałam na tych stronkach co mi podałaś i już spisałam sobie co kupię. Czekam do kwietnia bo ostatnio krucho z kasą, ale w kwietniu mężulek dostanie 13-tkę więc będę mogła troszkę poszaleć a i mama jedna i druga też pewnie się dołączą do zakupów:tak:

Aniaw23 ja zakupiłam nowy wózek z tego samego powodu co Mata. Chcemy z mężem mieć "trójeczkę" więc przyda się na lata.;-)
Magdziarka wózek już w domku?

Aniaw23 Ja kupuję używany wózek. Właśnie bartatina, na alegro używany i na gwarancji można kupić już za 300 zł.Jeszcze podoba mi się Inglesia. Nie mam w planie (na razie;-)) kolejnego dzieciątka, więc myśle że używany wystarczy. Z zakupem wstrzymuje się do kwietnia!!!! Bo przed świętami nie mam do tego głowy

Mata i Aniknulka
pierwszy wózek kupiliśmy na ebay niemieckim, a że ja i mój mąż nie umiemy niemieckiego dlatego zaznaczyliśmy opcje bez gondoli,jest to firma abc designe,w sumie jako spacerówka to jest super, ma trzy koła,pierwsze jest skrętne:tak:,dlatego muszę kupić głęboki wózek, a moja niunia jedziiła tylko 4 miesiące w głębokim bo:była juz za duża, a poza tym płakała w niebo głosy:no:, jak ją przesadziliśmy do spacerówki to spacer był spokojny:tak:
więc gdyby to było moje pierwsze dziecko to na pewno tez bym kupiła nowy:tak:

azile29
pierwszy raz się spotykam z bartatiną, żadna ze znajomych jej nie miała,czy na początku wątku były gdzieś strony lub linki o opinich bartatiny?
a ha a co myślicie o tym per perego?

ja kupuję nowy wózek aby był na przyszlość emmaljunga edge duo combi - a tak w ogóle to teściowa wczoraj powiedziała,że ona nam go kupi :-)
a fotelik - już wiem, że będzie to któryś z firmy besafe

reklama
mata sliczny sweterek:tak:
ja planuje zakup uzywanego wozka.nie planujemy z mezem wiecej dzieci wiec raczej wystarczy nam uzywany.w maju jestem umowiona z pania z komisu na pokazowke wozkow:-) w sumie ogladalam juz pare i spodobal mi sie detlim ma bardzo duza gondolke :tak: ale co tak naprawde kupie to dowiem sie w maju:tak:
foteliki mam dwa dla maluszka takze w tym temacie mam zakup do trzeciego roku zycia z glowy:-)

Do góry