reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

Gratuluję Ula wyboru wózka :tak:

Na początku tez się nad tym zastanawiałam, ale przeraziła mnie waga:sorry2:, a ja do drobnych osóbek należę (nie w ciąży ;-):-D)

reklama
no akurat to nie problem dla mnie bo mieszkam w domku wiec dzwigać go po schodach nie bede tylko w ganku bedzie stal sobie:-D a jak już to moj M kawał faceta jest poradzi sobie , ma wprawe w dziwiganiu w pracy tony przerzuca:-D

buzz_dreamimc07_kol_6.jpg No Dziewczynki ja juz tez zakupilam wozeczek wkoncu sie zdecydowalam teraz wydaje mi sie,ze to byla najtrudniejsza decyzja w moim zyciu(hi hi)tak dlugo sie zastanawialam,ale teraz gdy wozeczek jest juz w domku jestem spokojna i szczesliwa,pozdrawiam was bardzo goraco i czekam na wasze zakupki z niecierpliwoscia to jeden z moich ulubionych watkow,pa,pa:-)

URSZULKA;
wózio super fajowy :-) mój również do lekkich nie należy ale podobnie jak i Ty mieszkam w domku więc dźwiganie odpada

Zazdroszczę Wam tych domków albo niskich pięter....ja bedę stelaż zostawiała na dole w tzw wózkowni( którą musze sprzatnąć z zaciążoną sąsiadką) a gondolkę będę wnosiła jak np malutki uśnie, żeby go nie wybudzać....a jak wóz będzie potrzebny to M wniesie stelaż...chociaż nie sądzę żeby był potrzebny bo nie zamierzam bujać:tak:;-)

Ja się cieszę, że na parterze mieszkam, chociaż mimo to mam z 8 schodków do pokonania, ale to nie problem zrobić ruchomy podjazd :tak:

reklama
Ula, fajna fura :-)

Ja też zazdroszczę mieszkań na parterze. Mieszkam na 3 wysokim piętrze bez widny. Winda ma być, ale kiedy...:baffled:

Do góry