reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

reklama
A ja się właśnie dowiedziałam, że naszą bartatinę może nam znajomy załatwić trochę taniej, więc wózek też już mamy pewny :tak::-):-):-) teraz zostaje tylko kwestia kiedy go zamówić, żeby nie zawadzał :sorry2:

Gratulacje! nam sie udalo zalatwic rczke do wozka - wprawdzie w innym kolorze, ale trudno... Jednak to tylko 70zl!

Kochane, bardzo Wam dziękuję za rady w temacie prania!:-) Dzięki Wam pieluchy poprane, nawet je wyprasowałam (czego szczerze niecierpię, ale dla malucha- co tam!). Jak M skręci komodę (i jak zdecydujemy gdzie będzie stała) wypiorę ciuszki. Ze zdejmowania pokrowca z fotelika zrezygnowałam jednak, pieluchę się położy pod główkę. :tak:
W pościel się zaopatrzę niebawem- spisałam Wasze podpowiedzi, dzięki! ;-)

Asiowo mięśnie urosną nie tylko od wózka, ale od noszenia najpierw 3-4 kg dzicka, a potem coraz cięższego ;-) i czy można sobie wyobrazić przyjemniejszą formę ćwiczeń :-D

I to mi się bardzo podoba!

Hej dziewczyny! Ciuszki mam po starszych dzieciach, juz wyprane i wyprasowane. Lozeczko tez spadkowe czeka az tatus go skreci. Jedynie wozek musze kupic, bo ten co mam ogromnie sfatygowany i kolko odpada; mam juz wypatrzony tylko kupic. Torba do szpitala spakowana...

Mata super, że troszkę zaoszczędzicie, a wózek to może niech już będzie tylko u rodziców do czasu skończenia remontu - w sumie nie ma na co czekac powolutku trzeba gromadzić rzeczy:tak:

Joaś dobrze, że rączka wymieniona i nie trzeba było kupowac nowego wózka:tak:

Zuzkus życzę udanych zakupów:-D

Mam pytanie co do rozmiarów ubranek bo sama już się pogubiłam
56 - 0-3 m-ce
62 - ?
68 - ?
74 - ?
80 - ?

reklama
Znalazłam coś takiego ale nie wiem czy jest wiarygodne
wiek (m-ce) wzrost (rozmiar)
0-1 50-56