reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

reklama
Fajny strój , jeszcze fajniej będzie dzidzia w nim wyglądała.
Dziewczynki a wy planujecie przebrać się za pomocnice mikołaja , wieczorkiem ?
Widziałam też fajowe stroje :-D:-D:-D

Ola i Bartek wyglądają słodko,super te stroje!

Kasiu bardzo ciekawe te stroje pomocnice Mikołaja ale M. by się zdziwił;-):-D:-p

Ale fajne macie te stroje malych mikolajkow!Ja nic takigo nie moglam znalezc:-(
A a propos pomocnic ja widzialam koszule nocna dla niegrzecznej pomocnicy Mikolaja;-);-)

Fajne Mikołajki!:tak:

Co do ciastoliny i piaskoliny. Ciastolina jest świetna dla młodszych dzieci. Wojciaszek ma piaskolinę i dla niego jest to zbyt dorosła zabawka. Wydaje mi się, że dla 4-5 latka to fajny pomysł. No i jednak jest przy tym troche bałaganu.

Zależy jakie ma się dziecko. Moja Wercia miała przykazane że ma się bawić tylko przy biurku a jak wpadnie mojej siostry mały to mi lata po całym mieszkaniu z trykoliną i z dywanu to ciężko w ogóle zdjąć.
Mata moja Wercia miała chodzik ale już siedziała sama . Ja jej wtedy kupiłam żeby trochę się ruszała bo ona nie raczkowała i tylko siedziała i tyła .
Ola to piorun w porównaniu ze starszą i chodzik to jest jej nie potrzebny.

reklama
Do góry