reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

reklama
Dla dziewczynek może i były superowe ale ja mam jeszcze dużo w szafie dla Oli i niektórych jeszcze nie miała na sobie więc szkoda mi było wydawać kasy żeby może z raz założyła. Muszę wykończyć jak na razie te co ma. Super sukieneczki były takie na okazje i fajne sweterkowe białe bolerka po 34 złote - super
Można wyrwać kozaczki po 30 złotych a po 40 zł to już są czadowe nawet w CCC

Ja mam taką i jestem bardzo zadowolona. Nawet jak wychodziłam na podwórko niegdy nie bylo problemu z łącznością.

ELEKTRONICZNA NIANIA FISHER PRICE J6999_HIT 2008 (520131060) - Aukcje internetowe Allegro

Właśnie ją zamówiłam, bo i tak muszę w końcu coś kupic, a w sklepach taaakie drogie.
Mam nadzieje, że tym razem wszystko potoczy się tak jak należy i nie bede miała już takich jaj jak z krzesełkiem czy koszulką :dry:

Dzięki Agusia, mam nadzieje że i u nas się sprawdzi ;-)

Fajna ta zabawka.
Pytanie do mam używających niani elektronicznych . Co możecie polecić co się sprawdziło, dobry zasięg, umiarkowana cena to atuty. Moja Ania jedzie na operację do CZ i tam jej się przyda jak do kuchni będzie musiała wyjść itp.
Ja ma taką ELEKTRONICZNA NIANIA NIEMIECKA- CARRERA BABY!!! (516893095) - Aukcje internetowe Allegro
i też jestem bardzo zadowolona, nie ma problemu z zasięgiem.

Daruuunia3
Mam nadzieję, że tym razem zakupy będą ok :-)
Naprawdę kobietko nie miałaś do tej pory szczęścia w zakupach :-(.
Ja wiele rzeczy kupiłam już przez neta, na allegro, sklepach internetowych i jak do tej pory nie miałam takich przejść. Powodzenia i trzymam kciuki :-)

też mam ELEKTRONICZNA NIANIA FISHER PRICE J6999_HIT 2008 (520131060) - Aukcje internetowe Allegro dokładnie identyczną i jestem bardzo bardzo zadowolona. Jest super i bardzo przydatna . Czasem mała śpi a ja w pralni 2 piętra nieżej spokojnie piore i bez stresu że nie wiem co tam u Zuzi.
Co do NEXT-a ja jak jeszcze mieszkałam w UK to nakupywałam na przecenach całą mase ciuszków i jestem zadowolona strasznie teraz też wole z neta zamowic coś z NEXTa zapłacić troche drożej ale wiem że ciuszek bedzie świetny, teraz Zuzol ma kompinezon z NEXT i nie ma co jest świetny!

Daruunia myslę, że będzies zadowolona z niani. Ja naprawdę nie mogę na nią narzekac. Kuba jak był jeszcze malusi i spał w domku to bralam ją do ogródka i np. grałam w piłkę z Kacprem. Nigdy mnie nie zawiodła

reklama
Do góry