reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

No to się cieszę, mam tylko nadzieje, że nie bede miała problemów z allegro ;-)
Oj Daria mam nadzieję ze teraz przebiegnie transakcja bez zastrzeżeń. Ja naprawdę dużo kupuję na Allegro ale jeszcze nigdy mi się nie przytrafily takie sytuacje. Poza jedną gdzie na Poczcie ktoś ukradł telefon:wściekła/y: który sobie kupiłam

reklama
My mamy nianię Philips Avent - taką:

ELEKTRONICZNA NIANIA PHILIPS SCD 499 (515143672) - Aukcje internetowe Allegro,

Kupiliśmy ją jadąc do Niemiec po samochód i korzystaliśmy z niej jak z Walkie-Talkie jadąc dwoma samochodami - no i mogę powiedzieć, że zasięg ma naprawdę niezły, bo gadaliśmy nawet jak nas dzieliły dwa - trzy samochody, więc sprawdza się w różnych sytuacjach ;-) Cena wydaje mi się teraz rozsądniejsza, bo w kwietniu płaciliśmy 300 zł więcej :baffled: Ale to była wtedy jedna z bardzo nielicznych niań opartych na technologii cyfrowej DECT (cokolwiek to znaczy ;-)) i Jacek się uparł. Potrzebowaliśmy też tej funkcji, że nie tylko słyszy się dziecko, ale można też do niego mówić - i z tej funkcji korzystamy do dzisiaj, bo czasem Lenka zaczyna się lekko wybudzać, a ja pogadam do niej chwileczkę przez nianię i Mała zasypia, nie muszę nawet biec na górę.

Daruunia-ja wlasnie tez nigdy wczesniej nie mialam problemow z Allegro,a ostatnio czekam na ksiazki juz od listopada-i zero odzewu od sprzedawcy!Chyba jeszcze raz do niego napisze,a jak sie nie odezwie to nie wiem co mam robic.Powinnam to chyba gdzies zglosic,ale gdzie?
Magdziarka-super ciuszki!

Daruunia-ja wlasnie tez nigdy wczesniej nie mialam problemow z Allegro,a ostatnio czekam na ksiazki juz od listopada-i zero odzewu od sprzedawcy!Chyba jeszcze raz do niego napisze,a jak sie nie odezwie to nie wiem co mam robic.Powinnam to chyba gdzies zglosic,ale gdzie?
Magdziarka-super ciuszki!

Jak nie będziesz miała odzewu od sprzedawcy(tak myślę z trzy maile wysłać, ostatni, że chcesz zwrot pieniędzy, wystawiasz negatywa i zgłaszasz do allegro) to napisz do pracowników allegro, masz namiary w profilu(centrum sporów) jaka jest sytuacja i żeby zaczęli ze swojej strony też działać.
Mam nadzieję, że uda Ci się ze sprzedawcą skontaktować i jakoś polubownie sprawę załatwić, może to też wina poczty.. Ja kiedyś czekałam na paczkę 1,5 m-ca... Powodzenia!

Ostatnia edycja:
reklama
Aha :tak: ja na razie na spacery zakładam podwójnie skarpety ale myślę, że może być mu za zimno więc myslałam o jakiś bucikach ale sama nie wiem czy nie poczekać z ich kupnem właśnie na chodzenie :tak:

Do góry