reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

Właśnie znalazłam na stonie IKEA - tylko troche tańsze
IKEA | Zabawa | Meble do zabawy | EKORRE | Podwieszane siedzisko

Nasze pocieszki chyba za małe na taką huśtawkę, ciągle trzeba by było stać w pobliżu i pilnować. Lepsza taka jak ma Aniknulka dla Jasia. Ja narazie mam jeszcze taką huśtawkę

fisher price

Zdrożały te huśtawki. Ja w marcu zeszłego roku zapłaciłam ok 320zł
Muszę się rozejrzeć za krzesełkiem do karmienia, narazie karmię Arciego w leżaczku, ale zaczyna ostro świrować i wydaje mi się ze pozycja trochę niewygodna dla niego do jedzenia. Dziś zwymiotował mi 220ml kaszy:baffled:

reklama
Joasiek, fajny jeździk:tak:. My już zamówiliśmy pchacz samochodzik, który wcześniej Wam pokazywałam. Teraz czekamy, kiedy przyjdzie:-)

maaajeczko kochana czy możesz coś dla mnie sprawdzić. Ile kosztuje pieluszka
Bambinex Pieluszka All-In-Onebo to belgijski produkt.

Tak myslalam,ale wkleilam w razie czego ;-)

Z tego co wyczytalam na stronce to w Belgii tylko w jednym sklepie mozna je kupic.Na e-bay nie ma,na znanych mi stronkach z art.dzieciecymi tez nie.Tylko na tym powyzej.
Sa pieluszki,ale innych firm:popollino,bambino....

reklama
Dziś przyszedł nareszcie nasz jeździk pchacz. Krzyś zadowolony ze swojego pierwszego samochodzika, chętnie na nim siedzi. Na razie jeszcze nie zalapał, że można się odpychać stopami. Za to bardzo chętnie przy nim wstaje:tak:.
Odezwała się dziewczyna, że już uszyła dla nas mei tai i jutro wysyła pocztą. Jak tylko dojdzie, od razu się pochwalę:tak::tak::-).

Do góry