reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wózki, foteliki itp.

Kara, myślałam o tym wózku caram. bo jest dość popularny ostatnio, ale w smyku go nie ma. Wiem już na co mam zwracać uwagę i jak tylko pojadę do hurtowni, to obejrzę z każdej strony.
Ja sobie też nie wyobrażam bez gondoli... wiele osób w domu nawet korzysta z samej gondoli i dziecko "wędruje" w niej wszędzie, gdzie jest mama.

reklama
Przyszła nasza spacerówka. aaa już sie nie mogę doczekać, aż mąż wróci z pracy, bo obiecałam mu, że złożymy ją razem :)

Dziewczyny ja miałam dla córki x-landera x-move, córka jest z lipca a w gondoli jeździła chyba do marca, kwietnia i szczerze to nie zauważyłam, żeby jej było jakoś strasznie ciasno...nie wyobrażam sobie funkcjonowania bez gondoli, przecież raczej na dluższe spacery nie będzie się wozić dziecka w fotelikach samochodowych, wiem, że jest taka moda ale to ani zbyt wygodne ani zbyt zdrowe dla maluchów.

Czy ktoś używał lub zna łóżeczko Radek III z szufladą? Już miałam je kupić, ale w danym sklepie nie ma, więc korzystam z okazji i wolę dopytać się o opinie :)

No właśnie, jeśli chodzi o łóżeczka, to polecacie te krótsze boki zabudowane bez szczebelek, czy ze szczebelkami?

Joani mnie się bardzo podobaja te zabudowane boki w łóżeczku.. ale u nas np lepiej się sprawdza całe łóżeczko ze szczebelek :) bo z każdej strony widać bąbla :) takie jest moje skromne zdanie :)

Mi też się takie podoba bardziej. Tak mam zamiar założyć obowiązkowo ochraniacze, to i tak nie będzie widać malucha... A mniej więcej od kieedy dziecko zaczyna się tak wiercić, że stuka się w łóżeczko?

wiesz co to zależy tez od dziecka ale tak jak ma dwa miesiące to już jest takie fajne żywe dziciątko :) chociaż ja nati chyba jak miała miesiąc ? znalazłam w poprzek łożeczka :) ochraniacz możzesz zawsze zdiąć albo obsunąć żeby zobacyć i nie jest tak wysoki jak ta decha łożeczka :)
jedne co polecam bardzo to łóżeczko z szufladą :) zawsze można zapasy pochować czy inne rzeczy :)

reklama
wesolutka super sie mała cieszy z niej hihi :-)
a co do łóżeczka to myślicie że są lepsze i gorsze? bo oczywiście nie mam na mysli tu z kompletem pościeli ale same łóżeczka na aukcjach są w przeróżnych cenach. Mam tu na myśli np drewniane.

Do góry